Skip to main content

CELEBS

Chrissy Teigen: Όλα όσα αποκάλυψε για την αφαίρεση των εμφυτευμάτων από το στήθος της

"όταν κάνεις παιδιά βλέπεις διαφορετικά το ρίσκο του χειρουργείου"



Η Κρίσι Τέιγκεν είναι μια από τις γυναίκες με τεράστια επιρροή αφού μετρά εκατομμύρια followers, ενώ οι εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί αναπαράγονται από τα διεθνή ΜΜΕ. Το 34χρονο μοντέλο είχε κάνει στο παρελθόν αυξητική στήθους και ήταν κάτι το οποίο δεν έκρυβε. Ήρθε η στιγμή όμως που το μετάνιωσε ενώ δεν δίσταζε να πει πόσο άβολα ήταν τα εμφυτεύματα στο σώμα της, ακόμη και μετά από χρόνια.

https://www.instagram.com/p/CAqw48vJTkI/

Όντας ιδιαίτερα ενεργή στα social media και έχοντας τεράστιο κοινό, μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για την απόφαση να μπει ξανά στο χειρουργείο προκειμένου να αφαιρέσει τα εμφυτεύματα.

Στο post της αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Σας το λέω, λοιπόν, από εδώ (instagram): Θα βγάλω τα εμφυτεύματα στήθους μου. Μου φέρθηκαν πολύ καλά για πολλά χρόνια αλλά πλέον τα βαρέθηκα. Θέλω να μπορώ να κλείνω το φερμουάρ σε ένα φόρεμα στο μέγεθός μου και να ξαπλώνω μπρούμυτα με απόλυτη άνεση! Μην ανησυχείτε για μένα, όλα είναι καλά. Θα εξακολουθήσω να έχω στήθος, απλώς θα είναι καθαρό λίπος. Εξάλλου, αυτό είναι ουσιαστικά το στήθος, μια θαυμαστή σακούλα λίπους».

https://www.instagram.com/p/CAqylh4pjZ-/

Σύμφωνα με τη New York Post, το μοντέλο είχε αποκαλύψει σχετικά πρόσφατα ότι είχε βάλει εμφυτεύματα στο στήθος της λίγο μετά τα είκοσι της χρόνια. «Νομίζω ότι υποτίθεται ότι πρέπει να τα αντικαθιστάς κάθε 10 χρόνια» είχε πει τότε, συμπληρώνοντας πως όταν κάνεις παιδιά βλέπεις διαφορετικά το ρίσκο του χειρουργείου και σκέφτεσαι «δε θέλω να πεθάνω έτσι, κατά τη διάρκεια μιας επέμβασης στήθους».

πηγή: star.gr

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός