Skip to main content

CELEBS

Amal και George Clooney: Ένα βήμα πριν το διαζύγιο

O λόγος που έχει φέρει σε ρήξη το αγαπημένο ζευγάρι



 

 Εδώ και έναν χρόνο τα δημοσιεύματα που θέλουν τον George Clooney και την Amal να περνούν κρίση στο γάμο τους, όλο και πληθαίνουν. Το ζευγάρι δεν έχει κάνει καμία ανακοίνωση, αλλά όπως δημοσιεύουν τα ξένα ΜΜΕ, βαδίζουν προς στο διαζύγιο.

Το National Enquirer μάλιστα, ανέφερε πως πέρσι οι δυο τους είχαν έναν πολύ έντονο καυγά, με αποτέλεσμα να πάρει τα παιδιά η Αμαλ από το σπίτι σε ένα άλλο ασφαλές μέρος. Από την άλλη ανώνυμη πηγή είπε ότι το ζευγάρι οδηγείται στο διαζύγιο του οποίου η αξία ανέρχεται τουλάχιστον σε 500 εκατομμύρια δολάρια. Σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν, αιτία για όλη αυτή την κατάσταση στάθηκε το πολιτικό έργο της Amal, το οποίο φαίνεται να έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή των παιδιών τους.

«Ο George είναι θυμωμένος που οι σκληρές προσπάθειες της γυναίκας του για τα ανθρώπινα δικαιώματα έχουν αφήσει τα παιδιά τους σε κίνδυνο. Δυσκολεύεται πολύ με αυτό, και προκαλεί μεγάλη ρήξη στον γάμο τους», ισχυρίστηκε η ανώνυμη πηγή, σύμφωνα με το National Enquirer.

Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, ο ηθοποιός έμενε συνεχώς στη βίλα τους με τα παιδιά, όσο η Amal ήταν απασχολημένη με την υπόθεση εναντίον του ISIS.

«Ζει με συνεχές άγχος… Όλοι ελπίζουν ότι αυτός και η Amal μπορούν να καταλήξουν σε συμβιβασμό γι’ αυτό, αλλά ο George δεν δίνει άλλες ευκαιρίες, ακόμα κι αν η Amal δεν μπορεί να καταλάβει τις πράξεις του. Ήταν δύσκολοι αυτοί οι μήνες για το διάσημο ζευγάρι. Ο καθένας μπορεί να το δει αυτό, και το τελευταίο πράγμα που χρειαζόταν ο γάμος τους αυτή τη στιγμή ήταν περισσότερο άγχος και ένταση. Θα είναι θαύμα αν επιβιώσουν από αυτό », δήλωσε χαρακτηριστικά το National Enquirer.

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Η ματαιοδοξία είναι η αγαπημένη μου αμαρτία» Al Pacino

Γιορτάζει τα 84 του χρόνια κι εμείς απολαμβάνουμε μαζί του μια κινηματογραφική ζωή

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε