Skip to main content

CELEBS

David Beckham: Μπαίνει στις κουζίνες για το νέο food show του Netflix

Γοητεία, ρουστίκ στιλ και μαγειρική !



 

Αν παρακολουθούσες την οικογένεια των Beckhams εν μέσω καραντίνας, δεν γίνεται να σου είχαν διαφύγει τα βιντεάκια της Victoria, όπου μας έδειχνε το πόσο καλός σεφ είναι ο άντρας της. Ο γοητευτικός Βρετανός ποδοσφαιριστής και celebrity φαίνεται να έχει πολλά χαρίσματα και όσο περνάει ο καιρός, δεν διστάζει να μας τα αποκαλύψει μέσα από πολύ ενδιαφέρουσες επαγγελματικές συνεργασίες.

Αυτήν την φορά συνεργάζεται με τον κολοσσό της Netflix και αναμένεται να εμφανιστεί σε ρόλο σεφ. ‘’Ακόμα και στην κουζίνα, κάν' το όπως ο David Beckham’’. Αυτό φαίνεται ότι σκέφτηκαν στο Netflix, του BBC και του εξαιρετικά δημιουργικού Studio 99 και πλέον ετοιμάζουν ένα food show με κεντρικό πρόσωπο τον Βρετανό σταρ.

https://www.instagram.com/p/B7tVgAQh9Hz/?utm_source=ig_embed

Η πρώτη προσέγγιση στον Becks για το εν λόγω project είχε γίνει πριν από περίπου έναν χρόνο, με σκοπό τη δημιουργία ενός εναλλακτικού μαγειρικού πρότζεκτ, που θα είναι χρηστικό, cool και διασκεδαστικό. Οι φήμες και τα tabloids μάλιστα αναφέρουν ότι μπροστά από τις κάμερες ο Beckham θα έχει συμπαρουσιάστρια την 8 χρονη κόρη του Harper, δίχως να αποκλείεται να εμπλακεί και κάποιο άλλο μέλος της οικογένειας.

https://www.instagram.com/p/CA2ZabLh_DU/

Αξιοσημείωτο είναι επίσης και το γεγονός πως ο διάσημος ποδοσφαιριστής διατηρεί πολύ στενές φιλικές σχέσεις με τους διασημότερους και ικανότερους Άγγλους σεφ, όπως ο Gordon Ramsay, ενώ πολλοί υποστηρίζουν πως είναι ικανός εντός της κουζίνας. Και αν θυμηθούμε τα βιντεάκια της Victoria όπου μαγείρευε ο David, τότε σίγουρα μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε.

 Ομολογουμένως ανυπομονούμε να θαυμάσουμε τον γοητευτικό David με το εκπληκτικό ρουστικ στιλ του, μέσα στις κουζίνες!

https://www.instagram.com/p/CBjJq09B5MX/

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός