Skip to main content

CELEBS

Jennifer Aniston: "No more Good girls"

«Δεν μπορούσα να απαλλαγώ από την Rachel των Friends»

 



 

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η διάσημη Jennifer Aniston μίλησε για την ζωή της μετά την πολυαγαπημένη σειρά των «Friends» καθώς και το ρόλο που την «στιγμάτισε» περισσότερο από κάθε άλλο στην ζωή της και την έκανε παγκοσμίως γνωστή, αυτόν της Rachel.

https://www.instagram.com/p/B8_z9hEjjm9/

Σύμφωνα με όσα είπε η ηθοποιός προσπαθούσε να «απαλλαγεί» από την τηλεοπτική Rachel για καιρό, όμως δεν τα κατάφερνε «Δεν μπορούσα να αποτινάξω την Rachel με τίποτα από πάνω μου. Δεν μπορούσα να απαλλαγώ από την Rachel των Friends, η οποία είναι παντού συνεχώς και απλώς σκέφτεσαι, "Σταματήστε επιτέλους να παίζετε αυτή τη σειρά". Πάλευα ειλικρινά με τον εαυτό μου και με το ποια ήμουν πραγματικά στη βιομηχανία επειδή συνεχώς προσπαθούσα να αποδείξω πως είμαι κάτι περισσότερο».

https://www.instagram.com/p/CBeHqmaHD-L/

Η 51χρoνη σταρ συνέχισε με τις αποκαλύψεις της λέγοντας πως ο ρόλος της στην ταινία «The Good Girl» ήταν αυτός τελικά που κατάφερε να την πάει πιο κάτω «Το "Good Girl" ήταν η πρώτη φορά που είχα την ευκαιρία πραγματικά να ξεφορτωθώ τον χαρακτήρα της Rachel και να υποδυθώ κάτι που δεν είχε καμία σχέση, για μένα ήταν τεράστια ανακούφιση». Παρόλα αυτά όπως τόνισε η ίδια η Rachel την τρόμαζε αρκετά μέσα της «Αλλά θυμάμαι ταυτόχρονα τον πανικό μου, σκεφτόμουν, "Θεέ μου, δεν είμαι σίγουρη ότι μπορώ να τα καταφέρω. Ίσως, έχουν δίκιο. Ίσως, όλοι οι υπόλοιποι βλέπουν κάτι που δεν βλέπω, πως τελικά είμαι μόνο εκείνο το κορίτσι στο διαμέρισμα του Manhattan με τους μοβ τοίχους". Οπότε σχεδόν το έκανα απλά για μένα, για να δω αν μπορώ να κάνω κάτι περισσότερο. Αλλά ήμουν τρομοκρατημένη, επειδή το έκανα μπροστά στον κόσμο».

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Εριέττα Κούρκουλου: «Το μωρό μας, ήταν κοριτσάκι, είχε το σύνδρομο Turner»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση για το μωρό που έχασε

CELEBS

Νίκος Βέρτης: Εξιτήριο μετά την περιπέτεια υγείας του

Το Σαββατοκύριακο θα επιστρέψει κανονικά στο νυχτερινό κέντρο

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ