Ο Brooklyn Beckham αρραβωνιάστηκε

Ακολουθεί τα χνάρια των γονιών του

 

Κωνσταντίνα Κύρκου

 

Σύμφωνα με τον ξένο τύπο πληροφορίες επισημαίνουν πως ο μεγαλύτερος γιος του  David και της Victoria Beckham, Brooklyn, αρραβωνιάστηκε με την αγαπημένη του σύντροφο  Nicola Peltz. Ο 21χρoνος νεαρός, όντας γοητευτικός, όπως ο πατέρας του στην ηλικία του, είναι καρδιοκατακτητής στο γυναικείο κοινό, ωστόσο η δική του καρδιά είναι δοσμένη στην μια και μοναδική του Peltz.

Το νεαρό ζευγάρι γνωστοποίησε την σχέση του έπειτα από μια τρυφερή φωτογραφία που ανάρτησε ο ίδιος ο Brooklyn στον λογαριασμό του, στο Instagram, όπου ανέφερε «Χρόνια πολλά μωρό μου. Έχεις μια υπέροχη καρδιά».

Σήμερα πληροφορίες του «The Mirror» αναφέρουν πως ο 21χρoνος Brooklyn και η 25χρoνη Nicola επισημοποιήσαν την σχέση τους, προχωρώντας σε αρραβώνα. «Ο Brooklyn έλεγε στους φίλους του στο Los Angeles ότι εκείνος και η Nicola αρραβωνιάστηκαν. Είναι γνωστό στον κύκλο των φίλων τους. Είναι ερωτοχτυπημένοι», ανέφερε το δημοσίευμα, ενώ σε άλλη αναφορά έγραψε «Ο David και η Victoria έδωσαν την ευλογία τους σε αυτή τη σχέση. Είναι μια υπέροχη περίοδος για όλη την οικογένεια και μετά από κάποιες δύσκολες σχέσεις του, πιστεύουν ότι ο Brooklyn βρήκε αυτό που έψαχνε».

Οι εκπρόσωποι των Beckhams δεν έχουν τοποθετηθεί ακόμα επί του θέματος είτε για να επιβεβαιώσουν τις πληροφορίες είτε να τις διαψεύσουν. Όπως και να έχει, εμείς ευχόμαστε να είναι πάντα ευτυχισμένοι, ακολουθώντας το παράδειγμα των διάσημων γονιών του Brooklyn, όπου πρόσφατα ο David και η Victoria έκλεισαν 21 χρόνια εγγάμου βίου.

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares