Skip to main content

CELEBS

Ο Brooklyn Beckham αρραβωνιάστηκε

Ακολουθεί τα χνάρια των γονιών του

 



 

Σύμφωνα με τον ξένο τύπο πληροφορίες επισημαίνουν πως ο μεγαλύτερος γιος του  David και της Victoria Beckham, Brooklyn, αρραβωνιάστηκε με την αγαπημένη του σύντροφο  Nicola Peltz. Ο 21χρoνος νεαρός, όντας γοητευτικός, όπως ο πατέρας του στην ηλικία του, είναι καρδιοκατακτητής στο γυναικείο κοινό, ωστόσο η δική του καρδιά είναι δοσμένη στην μια και μοναδική του Peltz.

https://www.instagram.com/p/CAGr3hwFo3-/

Το νεαρό ζευγάρι γνωστοποίησε την σχέση του έπειτα από μια τρυφερή φωτογραφία που ανάρτησε ο ίδιος ο Brooklyn στον λογαριασμό του, στο Instagram, όπου ανέφερε «Χρόνια πολλά μωρό μου. Έχεις μια υπέροχη καρδιά».

https://www.instagram.com/p/B7G75mEJscX/

Σήμερα πληροφορίες του «The Mirror» αναφέρουν πως ο 21χρoνος Brooklyn και η 25χρoνη Nicola επισημοποιήσαν την σχέση τους, προχωρώντας σε αρραβώνα. «Ο Brooklyn έλεγε στους φίλους του στο Los Angeles ότι εκείνος και η Nicola αρραβωνιάστηκαν. Είναι γνωστό στον κύκλο των φίλων τους. Είναι ερωτοχτυπημένοι», ανέφερε το δημοσίευμα, ενώ σε άλλη αναφορά έγραψε «Ο David και η Victoria έδωσαν την ευλογία τους σε αυτή τη σχέση. Είναι μια υπέροχη περίοδος για όλη την οικογένεια και μετά από κάποιες δύσκολες σχέσεις του, πιστεύουν ότι ο Brooklyn βρήκε αυτό που έψαχνε».

https://www.instagram.com/p/B9KT7gtFWX2/

Οι εκπρόσωποι των Beckhams δεν έχουν τοποθετηθεί ακόμα επί του θέματος είτε για να επιβεβαιώσουν τις πληροφορίες είτε να τις διαψεύσουν. Όπως και να έχει, εμείς ευχόμαστε να είναι πάντα ευτυχισμένοι, ακολουθώντας το παράδειγμα των διάσημων γονιών του Brooklyn, όπου πρόσφατα ο David και η Victoria έκλεισαν 21 χρόνια εγγάμου βίου.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department