Skip to main content

CELEBS

Joaquin Phoenix: «Είναι εύκολο να αποφεύγουμε την προσωπική ευθύνη, αποφεύγοντας την αλήθεια»

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός σε ένα αποκαλυπτικό βίντεο



 

Μας απασχόλησε έντονα την φετινή χρονιά και θα συνεχίσει να μας απασχολεί ακόμη. Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, έχει καταφέρει να ασκήσει τεράστια επιρροή στο κοινό του και να αποκτήσει ολοένα και περισσότερους θαυμαστές, τόσο για το ήθος αλλά και τον τρόπο που μάχεται υπέρ αυτών που πιστεύει.

Μέσα από ένα βίντεο καλεί όσους τον παρακολουθούν, ‘’να αλλάξουν τον κόσμο μέσα από την κουζίνα τους’’. Και τι ακριβώς εννοεί με αυτό; Ο ηθοποιός δεν χάνει ευκαιρία να μιλήσει ανοιχτά για την χορτοφαγική διατροφή και τα οφέλη της τόσο στην υγεία, όσο και στον πλανήτη και φυσικά τα ζώα:

«Υπάρχει στον κόσμο τόσος πόνος απέναντι στον οποίο είμαστε ανίσχυροι, αλλά αυτό δεν ισχύει για τα ζώα που υποφέρουν», αναφέρει ο βραβευμένος ηθοποιός με Oscar στο video. Μιλώντας για τις εικόνες που αποκαλύφθηκαν πρόσφατα από φάρμα παραγωγής αυγών στο Οχάιο, τόνισε ότι αυτά τα ζώα ζουν μια κόλαση.

«Είναι εύκολο να αποφεύγουμε την προσωπική ευθύνη, αποφεύγοντας την αλήθεια», λέει ακόμη ο Phoenix. «Αλλά ελπίζω ότι θα συνταχθείτε στην απόρριψη της βάναυσης μεταχείριση των ζώων, τόσο ώστε να εξερευνήσετε τα πολλά οφέλη που έχει όποιος είναι vegan», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός κάνοντας συχνά δημόσιες αναφορές για τα δικαιώματα των ζώων, μετέχοντας σε δράσεις και διαμαρτυρίες, ενώ πάντα προωθεί τον vegan τρόπο ζωής και συνήθειες πιο βιώσιμες, όπως για παράδειγμα το κοστούμι που φόρεσε σε όλες τις τελετές απονομής, το οποίο ήταν φτιαγμένο από ανακυκλώσιμα υφάσματα.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Νατάσσα Μποφίλιου: Ποζάρει αγκαλιά με την αδελφή της - Μοιάζουν πολύ!

Η τραγουδίστρια παραβρέθηκε στην παρουσίαση δίσκου του Πάνου Μουζουράκη

Προτεινόμενα

FOOD

Νέα μελέτη του εγκεφάλου συνδέει τη μοναξιά με τη λαχτάρα για ζάχαρη

Οι άνθρωποι που θεωρούν τους εαυτούς τους κοινωνικά απομονωμένους μπορεί επίσης να έχουν πιο έντονη λαχτάρα για ζαχαρούχα τρόφιμα

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Ποιες φράσεις να πείτε για να θέσετε τα όριά σας στους άλλους

Ο χώρος σας, ο χρόνος σας, τα όριά σας πρέπει να αδιαπραγμάτευτα