Skip to main content

CELEBS

Ed Sheeran: Ανακοίνωσε πως έγινε μπαμπάς!

Ο δημοφιλής τραγουδιστής αποκάλυψε το όνομα του πρώτου του παιδιού



 

Ed Sheeran και Cherry Seaborn αποτελούν ένα από τα αγαπημένα μας ζευγάρια της μουσικής βιομηχανίας. Ο έρωτας τους ξεκίνησε στα μαθητικά τους χρόνια και το 2018 μάλιστα παντρεύτηκαν. Το νεαρό ζευγάρι φαίνεται να διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του, καθώς ο διάσημος τραγουδιστής μόλις ανακοίνωσε πως η σύζυγός του, Cherry Seaborn, έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Ο Βρετανός καλλιτέχνης μοιράστηκε τα ευχάριστα νέα με μία ανάρτηση στο Instagram ανακοινώνοντας τον ερχομό της κόρης του, Lyra Antarctica Seaborn Sheeran.

"Γεια σας! Ένα γρήγορο μήνυμα από εμένα καθώς έχω μερικά νέα που θέλω να μοιραστώ μαζί σας. Την περασμένη εβδομάδα, με την εξαιρετική βοήθεια των γιατρών, η σύζυγός μου έφερε στον κόσμο την όμορφη και υγιέστατη κόρη μας, Lyra Antarctica Seaborn Sheeran. Είμαστε πραγματικά ερωτευμένη μαζί της. Μαμά και κόρη είναι απόλυτα καλά στην υγεία τους. Ελπίζουμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητα μας αυτή την περίοδο", έγραψε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του.

https://www.instagram.com/p/CEliNEOBw3O/

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department