Skip to main content

CELEBS

Brian Austin Green: Η απάντηση του γροθιά στο cyberbullying

Είναι ένας περήφανος πατέρας και δεν διστάζει να το δείχνει 



Ο Brian Austin Green είναι ένας περήφανος πολύτεκνος πατέρας που αγαπάει την οικογένεια του, παρέχοντας σε αυτήν την αμέριστη στήριξή του. Αυτό ακριβώς έκανε για ακόμα μια φορά, όταν δέχτηκε διαδικτυακό bullying για μια φωτογραφία που ανάρτησε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στην οποία τον βλέπουμε μαζί με τους τρείς μικρότερους γιούς του. Ασφαλώς δεν ήταν η οικογενειακή στιγμή εκείνο που «ενόχλησε» κάποιους αδιάκριτους followers, αλλά το γεγονός πως τα τρία αγόρια έχουν μακριά μαλλιά. Οι ακόλουθοι αυτοί δεν δίστασαν να κουνήσουν το δάχτυλο τους απέναντι στον ηθοποιό, κάνοντας σχόλια του τύπου «Τι πατέρας είσαι εσύ που αφήνεις τα παιδιά σου να έχουν μακριά μαλλιά;», «Δεν είσαι καλός γονιός» κλπ. Μάλιστα, κάποιος από αυτούς σχολίασε με επικριτικό τρόπο πως  «τα πολύ μακριά μαλλιά ή αυτό το hair style δεν είναι αντιπροσωπευτικό του πώς πρέπει να μοιάζουν τα "μαλλιά των αγοριών"».

https://www.instagram.com/p/CDeBNhwnfpG/

Ο Green θέλοντας να χρησιμοποιήσει (ξανά) για καλό σκοπό την «ισχύ» του, αποφάσισε να απαντήσει στα κακόβουλα σχόλια και το έκανε με τον πιο κομψό τρόπο. Να σημειωθεί πως ο ίδιος έχει μιλήσει ξανά στο παρελθόν για την ελευθερία που χαρίζει απλόχερα στα παιδιά του προκειμένου να αναδείξουν την δική τους μοναδική προσωπικότητα μέσα από την στάση τους, το ντύσιμό τους κλπ. «Διάβασα κάποια από τα σχόλια. Δεν λέω ότι κάτι είναι σωστό ή λάθος. Νομίζω πως άνθρωποι με διαφορετική γνώμη δέχονται επίθεση επειδή οι απόψεις συνήθως ξεκινάνε με τη λέξη "Νομίζω". Όταν οι άνθρωποι εκφράζουν απόψεις ως γεγονότα τότε προκύπτουν οι διαφωνίες. Το γεγονός είναι ότι οι γιοι μου έχουν μακριά μαλλιά επειδή τους αρέσουν. Κατά τη γνώμη μου είναι όμορφοι και θα εξακολουθήσουν να είναι και πιθανώς λάθος θα ήταν τα κορίτσια να φορούσαν σορτς με μπλουζάκι και να είχαν κοντά μαλλιά. Σε μερικούς αρέσουν τα αγόρια και οι άντρες με μακριά μαλλιά. Σε κάποιους πάλι όχι. Και οι δύο απόψεις είναι εντάξει», έγραψε ο ηθοποιός.

https://www.instagram.com/p/CCrcWOXnhj5/

Ο 47χρονος σταρ του Χόλυγουντ έχει αποκτήσει τρία αγόρια, τον 7χρονο Noah, τον 6χρονο Bodhi, και τον 4χρονο Journey με την ηθοποιό Megan Fox ενώ  έχει επίσης έναν 18χρονο γιο, τον Kassius, τον οποίο απέκτησε με τη Vanessa Marcil. Ο μεγαλύτερος γιος του είναι ανοιχτά ομοφυλόφιλος και ο Green, όπως γίνεται αντιληπτό μέσα από τις συνεντεύξεις και τις δηλώσεις του, εκτός από περήφανος για εκείνον, παρέχει σε αυτόν την αγάπη, τον σεβασμό και την αποδοχή που κάθε οικογένεια οφείλει να προσφέρει στα παιδιά της καταπολεμώντας κάθε προκατάληψη.

https://www.instagram.com/p/CC0CJt6HcgK/

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.