Skip to main content

CELEBS

Η hot φωτογράφηση της Ιrina Shayk στα backstages της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου

Πόζαρε ανάμεσα σε δύο γυναίκες - μοντέλα και προκάλεσε αντιδράσεις

 



 

H Irina Shayk, εκτός από την απίστευτη ομορφιά  της, δεν συνηθίζει να προκαλεί με την προσωπική της ζωή, αφού πάντα κρατάει low profile ακόμα και μετά τον χωρισμό της με τον Bradley Cooper το 2019. Αυτή την φορά όμως μοιράστηκε μια φωτογραφία με τους θαυμαστές της στον λογαριασμό της στο Instagram και πραγματικά προκάλεσε αναταραχή.

Στην φωτογραφία το διάσημο μοντέλο πόζαρε με τις φίλες και συναδέλφους της, την Karen Nelson και τη Mariacarla Boscono ενώ βρίσκονταν στα backstages της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου. H 34χρονη μητέρα φοράει ένα sexy μαύρο φόρεμα και δερμάτινα αρβυλάκια του ίδιου χρώματος. Το σκηνικό ήταν εμπνευσμένο από την σκηνή της Cardi B και της Megan Thee Stallion στο μουσικό βίντεο του «W.A.P.» αφού τα δύο μοντέλα αγγίζουν τους γλουτούς της Shayk και προκαλούν αίσθηση.

https://www.instagram.com/p/CFcGdYIHwo5/

Το post μπορεί να συγκέντρωσε χιλιάδες likes, όμως όπως φάνηκε στα σχόλια δίχασε τους followers της, αφού κάποιοι την βρήκαν σούπερ cool ενώ άλλοι πάλι την χαρακτήρισαν εξαιρετικά τολμηρή. Το μόνο σίγουρο είναι πως το supermodel έχει απίστευτα hot κορμί που πραγματικά πολλές έχουν ζηλέψει.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός