Skip to main content

CELEBS

To post της Chrissy Teigen με τα τρυφερά tweets του συζύγου της

Η πρώτη δημοσίευση της έπειτα από την απώλεια του παιδιού της

 



 

Ένα τραγικό γεγονός κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν η Chrissy Teigen και ο σύζυγός της John Legend, πριν απο μερικές ημέρες. Όπως αποκάλυψε το διάσημο plus size model, με ένα συγκλονιστικό post στον λογαριασμό της στο Instagram, έχασε το παιδί που κυοφορούσε έπειτα από σοβαρές επιπλοκές. Η Chrissy Teigen μετά από ένα διάστημα δύο εβδομάδων απουσίας από τον κόσμο των social media, ύστερα από την απώλεια του παιδιού της, έκανε και πάλι μια νέα ανάρτηση για να ενημερώσει τους followers της πως αντιμετωπίζει τις δύσκολες αυτές στιγμές η ίδια και η οικογένειά της.

https://www.instagram.com/p/CFyWQLWpJ3u/

«Διατηρούμε χαμηλούς τόνους, αλλά είμαστε εντάξει. Σας αγαπάμε πολύ», έγραψε στην λεζάντα της δημοσίευσης, στην οποία βλέπουμε μια σειρά από τα συγκινητικά tweets του συζύγου της, ο οποίος αφιέρωσε το τραγούδι του “Never Break” στην Chrissy λίγες ημέρες νωρίτερα.

«Έγραψα αυτό το τραγούδι επειδή πιστεύω ότι όσο πατάμε σε αυτή τη γη, θα κρατάμε ο ένας το χέρι του άλλου σε κάθε δάκρυ, σε κάθε χαρά σε κάθε δοκιμασία. Το υποσχεθήκαμε ο ένας στον άλλο την ημέρα του γάμου μας πριν από επτά χρόνια, και κάθε πρόκληση που έχουμε αντιμετωπίσει, έκανε αυτή την υπόσχεση πιο ισχυρή, πιο ανθεκτική. Η αγάπη μας θα παραμείνει. Δεν θα “σπάσουμε” ποτέ“, ανέφεραν τα tweets του Legend.

https://www.instagram.com/p/CGayTUUpdzG/

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.