Skip to main content

CELEBS

H Claudia Schiffer γίνεται Barbie για την επέτειο των πεντηκοστών γενεθλίων της

Life in plastic, it's fantastic….



Η Claudia Schiffer δεν είναι πλέον κούκλα μόνο στα λόγια, αλλά και στην πράξη, αφού με αφορμή τα πεντηκοστά της γενέθλια έγινε μια πραγματική κούκλα Barbie. Η σύγχρονη αυτή εκδοχή της Barbie, δημιουργήθηκε με την βοήθεια της Donatella Versace και του Olivier Rousteing, καλλιτεχνικού διευθυντή του οίκου Balmain.

https://www.instagram.com/p/CGkslYzgV3R/

Οι κούκλες-κλώνοι του εμβληματικού supermodel των 90s, φορούν εντυπωσιακές δημιουργίες από τους οίκους Versace και Balmain αντίστοιχα ενώ η ομοιότητα τους με την Schiffer είναι εκπληκτική. Συγκεκριμένα, η πρώτη κούκλα είναι ντυμένη με τη γαλάζια τουαλέτα από την επίδειξη μόδας του οίκου Versace για την κολεξιόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 1994, ενώ η δεύτερη φοράει ένα πιο σύγχρονο look από την καμπάνια του οίκου Balmain για την κολεξιόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016.

https://www.instagram.com/p/CGklDaygLJt/

Η Claudia Schiffer συνεργάστηκε στενά με την ομάδα της Barbie για να βγει το εντυπωσιακό αποτέλεσμα, ενώ δήλωσε στο «Page Six Style» πως η Barbie αποτέλεσε είδωλο για εκείνη στα παιδικά της χρόνια. «Η Barbie ήταν η πρώτη φορά που σχετίστηκα με τη μόδα. Άρεσε πάρα πολύ στην αδερφή μου και σε μένα να παίζουμε με τη Barbie ως παιδιά. Ήταν είδωλο. Είχαμε μία σοφίτα όπου δημιουργούσαμε έναν ολόκληρο κόσμο της Barbie με σπίτια, αυτοκίνητα, ακόμη και πισίνες. Οι κόρες μου έκτοτε κληρονόμησαν όλες τις Barbie από τα ’70s και ’80s, μαζί με ό,τι έχει να κάνει με τα ρούχα τους, τα έπιπλα και τα αξεσουάρ και σε αυτά έχουν προσθέσει τις σημερινές Barbie».

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.