Skip to main content

CELEBS

Είναι τελικά το Emily in Paris κλισέ; Ο Lucas Bravo δίνει τη δική του απάντηση

Ο πρωταγωνιστής της δημοφιλούς σειράς μιλάει βάσει της προσωπικής του εμπειρίας



 

Δεν γίνεται να μην έχεις ακούσει για την νέα σειρά ‘’Εmily in Paris’’, η οποία έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία και μας έχει δημιουργήσει απεγνωσμένα την ανάγκη για μια επίσκεψη στο μαγευτικό Παρίσι. Δεν είναι λίγοι όμως οι θεατές οι οποίοι έκριναν την συγκεκριμένη σειρά ως ‘’υπερβολικά κλισέ και επιπόλαιη’’.

Ο Lucas Bravo, ηθοποιός και ένας από τους πρωταγωνιστές της σειράς, μιλά σε πρόσφατη συνέντευξη του και δίνει την δική του απάντηση.

"Δεν μου αρέσει πολύ να βλέπω τον εαυτό μου, γιατί είμαι πολύ σκληρός μαζί μου", λέει στο BAZAAR.com, ο Γάλλος ηθοποιός που υποδύεται τον γοητευτικό σεφ Gabriel. «Εκεί που κάποιος βλέπει μια αστεία σκηνή, κάτι χαριτωμένο ή οτιδήποτε άλλο, εγώ βλέπω απλώς όλα τα σφάλματα και όλα τα πράγματα που θα μπορούσα να είχα κάνει καλύτερα» συνεχίζει. "Λατρεύω τη σειρά. Πιστεύω ότι ήταν κάτι υπέροχο και είμαι περήφανος γι' αυτό, αλλά δεν μπορώ να παρακολουθήσω τον εαυτό μου".

Όσο λοιπόν για τα αρνητικά σχόλια, ως Γάλλος ηθοποιός που έχει εργαστεί στο project, ο Bravo κατανοεί τις κριτικές, αλλά παραμένει υποστηρικτής της σειράς και δηλώνει:

"Ναι, υπάρχει μια δόση αλήθειας παντού", λέει για την κριτική. "Νομίζω ότι όλοι έχουν δικαίωμα στη δική τους γνώμη. Και το Παρίσι, όπως είπα νωρίτερα σε προηγούμενες συνεντεύξεις, είναι πολύ διαφορετικό και υπάρχουν πολλές ιστορίες για να ειπωθούν. Πρέπει λοιπόν να επιλέξεις μια γωνία και ο Darren δείχνει το όραμά του από όταν ήταν στο Παρίσι ως έφηβος. Είναι γεμάτο κωμικά στοιχεία. [Αυτός] ήθελε οι άνθρωποι να ξεφύγουν από την τρελή πραγματικότητα που είμαστε όλοι τώρα. Σε μερικούς ανθρώπους αρέσει η πραγματικότητα λίγο παραπάνω, κάτι που επίσης κατανοώ, όμως διαφορετικά, θα ήταν ένα ντοκιμαντέρ για το Παρίσι. Και δεν είναι αυτό. Καταλαβαίνω λοιπόν και τις δύο απόψεις, τις σέβομαι".

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.   

ASK THE EDITOR

5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών

Το βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάς πριν από το serum και την ενυδατική σου

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς