Skip to main content

CELEBS

Kanye West: Πόσες ψήφους πήρε τελικά στις Αμερικανικές Εκλογές;

Πέταξαν την ψήφο τους στα σκουπίδια ή μήπως όχι;



Για τους δικούς του λόγους ο καθένας, Kanye West και Kim Kardashian είναι από τα ζευγάρια που ασκούν τις μεγαλύτερες επιρροές στο παγκόσμιο κοινό. Αυτήν την φορά ο Kanye είχε συμμετάσχει για λίγο στην κούρσα των προεδρικών Εκλογών ως ανεξάρτητος υποψήφιος με το κόμμα "The Birthfay Party" που ο ίδιος ίδρυσε. Ο διεθνούς φήμης ράπερ ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στις 4 Ιουλίου, όμως αποχώρησε από την διεκδίκηση των προεδρικών εκλογών μέσα σε λιγότερο από δύο εβδομάδες.

Σήμερα, ο 43χρονος σύζυγος της Kim Kardashian με μια ανάρτησή του στο Twitter κοινοποίησε την πρόθεσή του να επαναλάβει το εγχείρημα στις επόμενες εκλογές το 2024. Δημοσίευσε μια φωτογραφία του με φόντο τον εκλογικό χάρτη των ΗΠΑ και τη φράση "WELP KANYE 2024”.

Παρόλο που ήταν από την αρχή σαφές ότι δεν είχε πολλές πιθανότητες να κερδίσει φέτος την Προεδρία απέναντι στους υποψηφίους των Δημοκρατικών και των Ρεπουμπλικανών, ο Kanye West κατάφερε να πάρει αρκετές χιλιάδες ψήφους. Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε στις 5:30 το πρωί (ώρα Ελλάδας) το πρακτορείο Associated Press, o ράπερ πήρε σχεδόν 60.000 ψήφους συνολικά σε όλες τις πολιτείες. Η πολιτεία στην οποία ήταν πιο ισχυρός είναι το Tennesseee όπου τον στήριξαν 10.195 ψηφοφόροι. Ωστόσο, ο West δεν κατάφερε να πάρει ποσοστό πάνω από 0,4% σε καμία πολιτεία.

Πολλοί από τους followers του στο Twitter σχολίασαν κάτω από τη δημοσίευσή του λέγοντας ότι τον ψήφισαν, προκαλώντας την αντίδραση άλλων που τους κατηγόρησαν ότι "πέταξαν την ψήφο τους στα σκουπίδια".

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.