Skip to main content

CELEBS

 Matthew McConaughey: "Nα κοιτάξουμε ο ένας τον άλλον στα μάτια και να χτίσουμε ξανά την εμπιστοσύνη"

Υπάρχει πάντα ο κοινός παρονομαστής...

 



 

Ο Matthew McConaughey δηλώνει ιδιαίτερα ανήσυχος για όλα όσα συμβαίνουν σήμερα στην κοινωνία. Ο χολιγουντιανός ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην ραδιοφωνική εκπομπή του Joel Osteen και αποκάλυψε πως τα περισσότερα προβλήματα ξεκινούν από το γεγονός ότι οι άνθρωποι έπαψαν να εμπιστεύονται ο ένας τον άλλον, δεν εμπιστεύονται ούτε την πολιτική ηγεσία ενώ δεν ξέρουν στην πραγματικότητα σε ποιόν να πιστέψουν. «Ο ένας κατηγορεί τον άλλον, από την δική του θέση. Αυτό δεν πρόκειται να λειτουργήσει. Όλοι το γνωρίζουν αυτό», επισημαίνει ο ηθοποιός.

https://www.instagram.com/p/B5-46WWArvb/

«Εκεί έξω υπάρχει COVID, ανεργία, πολιτιστική επανάσταση, έντονη πολιτικοποίηση. Χρειάζεται να επαναπροσδιορίσουμε την ταυτότητα μας, να αναζητήσουμε ένα αληθινό σκοπό, απαλλαγμένο από ακραίες πεποιθήσεις….Καλό είναι να κοιτάξουμε ο ένας τον άλλον και να συμφωνήσουμε σε έναν κοινό παρονομαστή, σε ένα κοινό σύνολο αξιών, στις οποίες θα συμφωνήσουμε όλοι οι άνθρωποι ανεξάρτητα από πολιτικά και θρησκευτικά πιστεύω. Να συμφωνήσουμε τουλάχιστον για τις βασικές κοινωνικές συμβάσεις και τις προσδοκίες που θα έχουμε για τον εαυτό μας αλλά και τους γύρω μας», τόνισε ο πρωταγωνιστής του «Interstellar».

https://www.instagram.com/p/CGfyCq4spTO/

Ο McConaughey υποστηρίζει πως ο δρόμος για να χτίσουμε και πάλι την εμπιστοσύνη μας προς τους ανθρώπους, τους πολιτικούς ηγέτες, τις αξίες, είναι να αλλάξουμε τις προσδοκίες που έχουμε ο ένας από τον άλλον.

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Η ματαιοδοξία είναι η αγαπημένη μου αμαρτία» Al Pacino

Γιορτάζει τα 84 του χρόνια κι εμείς απολαμβάνουμε μαζί του μια κινηματογραφική ζωή

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε