Skip to main content

CELEBS

FKA twigs: Kατηγορεί τον Shia LaBeouf για κακοποιητική συμπεριφορά

Η τραγουδίστρια κινήθηκε νομικά

 



 

«Ο Shia LaBeouf πληγώνει τις γυναίκες. Τις χρησιμοποιεί, τις κακοποιεί, σωματικά και διανοητικά. Είναι επικίνδυνος». Αυτά και άλλα πολλά αναφέρει η αγωγή που κατέθεσε η τραγουδίστρια FKA twigs, στον πρώην σύντροφό της και ηθοποιό, Shia LaBeouf, η σχέση των οποίων ξεκίνησε το 2018 και τερματίστηκε σχεδόν ένα χρόνο αργότερα το 2019. Όπως ισχυρίζεται η τραγουδίστρια, ο LaBeouf κέρδισε την εμπιστοσύνη της προκειμένου να την εμπλέξει «σε μια διαρκή σειρά από λεκτική και σωματική κακοποίηση». Η ζωή της πολύ σύντομα έγινε εφιάλτης, αφού ο ηθοποιός είχε πολύ περίεργη συμπεριφορά απέναντί της καθώς την πρόσβαλε συνεχώς με φωνές και βρισιές, ήταν κακοποιητικός και μάλιστα είχε προσπαθήσει να την πνίξει.

https://www.instagram.com/p/CIq-MtxpwAn/

Η λεπτομερής αγωγή, που κατατέθηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες, αναφέρει επίσης ότι ο Shia LaBeouf μετέδωσε εν γνώσει του στη σύντροφό του μια σεξουαλικώς μεταδιδόμενη ασθένεια. Η FKA twigs προέβη σε νομικές διαδικασίες, έχοντας στόχο να προστατέψει και να βοηθήσει και άλλες γυναίκες που βιώνουν ή βιώσαν παρόμοιες καταστάσεις και όχι την αποζημίωση ή να χαρακτηριστεί θύμα.

https://www.instagram.com/p/CIrNUN7riLB/

«Αυτή η αγωγή ασκήθηκε όχι για προσωπικό κέρδος, αλλά για να αποκατασταθεί η αλήθεια και για να διασφαλιστεί ότι καμία άλλη γυναίκα δεν πρέπει να υποστεί την κακοποίηση που έχει προκαλέσει ο Shia LaBeouf στις προηγούμενες σχέσεις του. Η εποχή όπου ο Shia LaBeouf μπορούσε να κακομεταχειρίζεται και να βλάπτει τις γυναίκες χωρίς να τιμωρείται, έχει τελειώσει. Θέλω να αφυπνίσω όλες τις γυναίκες πως δεν τους αξίζει τέτοια συμπεριφορά.», αναφέρει χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια στην αγωγή της όπου δημοσιεύτηκε στους « The New York Times».

https://www.instagram.com/p/CIttInLlgQJ/

Μάλιστα, ο Shia LaBeouf δεν άφησε ασχολίαστο το συμβάν και χρησιμοποιώντας το ίδιο μέσο, δήλωσε «Δεν έχω καμία δικαιολογία για τον αλκοολισμό ή την επιθετικότητα μου. Είμαι καταχρηστικός για τον εαυτό μου και για όλους γύρω μου εδώ και χρόνια. Έχω ιστορία στο να πονάω τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά μου. Ντρέπομαι για αυτήν την ιστορία και λυπάμαι για εκείνους που πλήγωσα. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο που μπορώ πραγματικά να πω».

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.