Skip to main content

CELEBS

Βίκυ Καγιά: Το πρόβλημα στο δέρμα της και ο φόβος για την καριέρα της

«Συνειδητοποίησα ότι μέσα σε μια νύχτα τα πάντα μπορούν να ανατραπούν»



Η Βίκυ Καγιά, μία από τις ωραιότερες Ελληνίδες, που έχει διαπρέψει στις διεθνείς πασαρέλες, έχει συνεργαστεί με τα πιο σημαντικά ονόματα οίκων μόδας και βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας τα τελευταία χρόνια, μίλησε στο περιοδικό Gala για το μόντελινγκ αλλά και το πρόβλημα που αντιμετώπισε με το δέρμα της.

https://www.instagram.com/p/CJ3PuSuhx7c/

«Από μικρό κοριτσάκι βρέθηκα στο εξωτερικό προκειμένου να εργαστώ ως μοντέλο και να βοηθήσω την οικογένειά μου. Έμενα στο Παρίσι με άλλα δέκα άτομα, σε δύσκολες οικονομικές συνθήκες, προκειμένου να βρω τον δρόμο μου και να κερδίσω τα προς το ζην. Και μάλιστα διατηρώντας την ηθική και την υπερηφάνεια μου. Η καταξίωση ήρθε μέσα από ατελείωτες δυσκολίες και πολλή μοναξιά, γι’ αυτό κι όσα έχω κερδίσει ούτε με τρελαίνουν, ούτε καθορίζουν την ζωή μου. Η αποτυχία δε με ξιπάζει. Μετά νόσησε το δέρμα μου κι από εκεί που ήμουν στο απόγειο μιας καριέρας, άντε πάλι στο μηδέν. Τότε συνειδητοποίησα ότι μέσα σε μια νύχτα τα πάντα μπορούν να ανατραπούν, να τελειώσουν. Σε αυτήν την περίπτωση οφείλεις να έχεις plan B. Ήταν η περίοδος όπου κοίταξα κάποια πανεπιστήμια για να συνεχίσω τις σπουδές μου, σκέφτηκα τι θα μου άρεσε να κάνω πίσω από τις κάμερες στον χώρο της μόδας κι αν θα μπορούσα να γίνω ενδυματολόγος. Τελικά, ξεπέρασα το πρόβλημα με το πρόσωπό μου κι επέστρεψα στην Ελλάδα, αλλά με άλλον αέρα πια.

https://www.instagram.com/p/CJ2-aZJh1lA/

Ήθελα να ξαναβγάλω χρήματα, να κάνω τις επενδύσεις μου και να σχεδιάσω την επόμενη ημέρα. Αγόρασα το διαμέρισμά μου, ανακαίνισα το εξοχικό μου. Δεν ήμουν ένα κορίτσι του οποίου η προτεραιότητα ήταν τα Chanel. Πέρασα το στάδιο της ψυχανάλυσης όταν μέσα σε μία νύχτα η επαγγελματική μου διαδρομή αναχαιτίστηκε βίαια. Έκλαψα πολύ, προβληματίστηκα, θύμωσα αλλά και δυνάμωσα. Αντιλήφθηκα ότι μέσα σε μία στιγμή η ζωή σου μπορεί να αλλάξει. Εντέλει είναι στο χέρι σου πως θα χειριστείς τη δύσκολη κατάσταση. Χρειάζεται σύνεση και νοικοκυριό όλο αυτό» είπε χαρακτηριστικά η Βίκυ Καγιά.

Πηγή: star.gr

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.