Skip to main content

CELEBS

Anna Wintour: Απάντησε στις αρνητικές κριτικές μέσα από τους ‘’Νew York Times’’

Όλα όσα είπε για τα σχόλια που έλαβε το τελευταίο εξώφυλλο Vogue με την Kamala Harris



 

Πριν από λίγες ημέρες είδαμε την Πρώτη Γυναίκα Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Kamala Harris, να πρωταγωνιστεί στο εξώφυλλου του κορυφαίου περιοδικού μόδας, Vogue. Κάποιοι ενθουσιάστηκαν… άλλοι όμως όχι απλώς δυσαρεστήθηκαν με το αποτέλεσμα, αλλά προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων με αρνητικές κριτικές.

Πιο συγκεκριμένα έκαναν λόγο για ασέβεια και είπαν, πως το εξώφυλλο αδικεί την Kamala Harris και δείχνει πρόχειρο, ανεπίσημο και άσχημο. Ενώ οι αρνητικές κριτικές συνεχίστηκαν, κάνοντας λόγο πως η εικόνα της είχε υποστεί επεξεργασία και λεύκανση. Δεν παρέλειψαν να σχολιάσουν και ως κακόγουστη, την επιλογή των χρωμάτων στο backround. Το σίγουρο είναι πως οι περισσότεροι περίμεναν κάτι άλλο, καλύτερο.

https://www.instagram.com/p/CJ3moA_A-fZ/

https://www.instagram.com/p/CJ3mrTGAbDt/

Και κάπως έτσι, η Anna Wintour δεν θα μπορούσε να αφήσει αυτά τα σχόλια, χωρίς να δώσει την δική της απάντηση στις αρνητικές κριτικές.

Μίλησε λοιπόν στην Kara Swisher των New York Times, σημειώνοντας ότι οι άνθρωποι της Vogue "κατάλαβαν την αντίδραση". "Προφανώς, έχουμε ακούσει και κατανοήσει την αντίδραση στο έντυπο εξώφυλλο και θέλω απλώς να επαναλάβω ότι δεν ήταν πρόθεσή μας να μειώσουμε με κανέναν τρόπο τη σημασία της απίστευτης νίκης της  Αντιπροέδρου", δήλωσε η Wintour.

"Δεν υπήρχε επίσημη συμφωνία για το ποια θα ήταν η επιλογή του εξωφύλλου. Και όταν οι δύο εικόνες έφτασαν στη Vogue, όλοι μας αισθανθήκαμε πολύ έντονα ότι το λιγότερο επίσημο πορτρέτο της εκλεγμένης αντιπροέδρου αντανακλούσε πραγματικά τη στιγμή στην οποία βρισκόμαστε όλοι - όπως είμαστε ακόμα - από την πιο τρομακτική πανδημία που παίρνει ανθρώπινες ζωές λεπτό προς λεπτό", είπε στους New York Times.

"Και αισθανθήκαμε να αντικατοπτρίζουμε αυτήν την τραγική στιγμή στην παγκόσμια ιστορία, με μια πολύ λιγότερο επίσημη εικόνα, κάτι που ήταν πολύ προσιτό και πραγματικό, ενώ εξέφραζε το σήμα κατατεθέν της εκστρατείας Biden-Harris και τη συνολική προσπάθεια, και είμαι σίγουρη ότι θα το επιτύχει".

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department