Skip to main content

CELEBS

Justin Timberlake: Επιβεβαιώνει τη γέννηση του δεύτερου γιου του

Απέκτησαν το δεύτερο παιδί τους το καλοκαίρι, ωστόσο δεν δημοσιοποίησαν το γεγονός



 

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αποφάσισαν η Jessica Biel και ο Justin Timberlake, να κρατήσουν τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους. Ωστόσο ο Timberlake, μιλώντας πρόσφατα στην εκπομπή της Ellen DeGeneres, παραδέχτηκε ότι μαζί με την ηθοποιό Jessica Biel απέκτησαν πριν λίγους μήνες άλλον ένα γιο.

https://www.instagram.com/p/CBtDnJChL17/

Ο 39χρονος σταρ εμφανίστηκε μέσω Skype και είπε χαρακτηριστικά για τον  δεύτερο γιο του: "Είναι υπέροχος και πολύ χαριτωμένος. Κανείς μας δεν κοιμάται, αλλά είμαστε ενθουσιασμένοι και δεν θα μπορούσαμε να νιώθουμε μεγαλύτερη ευτυχία. Είμαι ευγνώμων".

https://www.instagram.com/p/CAA8cqBBI-z/

Το καλοκαίρι και πιο συγκεκριμένα τον Ιούλιο, υπήρχαν διάφορες πηγές και συνεργάτες του ζευγαριού  που έκαναν λόγο για την γέννηση του δεύτερου γιού του Timberlake, όμως τίποτα δεν είχε επιβεβαιωθεί. Είχαν μάλιστα καταφέρει να κρατήσουν κρυφή την εγκυμοσύνη της Jessica, μιας και μαζί με το μεγάλο γιο τους, τον 5χρονο Silas είχαν μείνει για μήνες μέσα στο σπίτι τους στη Μοντάνα εξαιτίας της πανδημίας.

Στην ίδια εκπομπή ο Timberlake, αποκάλυψε και το όνομα του δεύτερου γιου του που είναι Phineas, ενώ παράλληλα ετοιμάζεται για την τελετή ορκωμοσίας του νέου Αμερικανού Προέδρου Joe Biden, μιας και είναι ένας από τους καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν στην σκηνή.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department