Skip to main content

CELEBS

Ευγενία Δημητροπούλου: Παντρεύεται και το αποκάλυψε on air

Η ηθοποιός πήγε καλεσμένη στη Φαίη Σκορδά και έδειξε το δαχτυλίδι



Η Ευγενία Δημητροπούλου πλέει σε πελάγη ευτυχίας αυτή την περίοδο! Τα τελευταία δυο χρόνια έχει σχέση με τον Δημήτρη Ρουσσέτο, ο οποίος ασχολείται με την ξυλογλυπτική. Το ερωτευμένο ζευγάρι παντρεύεται και το χαρμόσυνο γεγονός ανακοίνωσε η ηθοποιός στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, που πήγε καλεσμένη.

Η παρουσιάστρια γνώριζε για την πρόταση γάμου και της ζήτησε να δείξει on camera το μονόπετρό της. Η Ευγενία παραδέχτηκε ότι έτρεμε από ντροπή και συγκινημένη έδειξε το δαχτυλίδι της. «Ναι μου έγινε πρόταση γάμου. Ήταν απρόσμενη για μένα. Δεν το περίμενα καθόλου. Μπήκα μέσα στο σπίτι και το είδα. Δεν μου είχε περάσει από το μυαλό, η αδερφή μου το ήξερε, ήταν συνεργός. Είχαν πάει μαζί να διαλέξουν το δαχτυλίδι. Γυρνάω κουρασμένη από το γύρισμα και αντίκρισα αυτό, ήταν πάνω στο τραπέζι. Εύχομαι να πάνε όλα καλά! Λίγο πριν από τις γιορτές έγινε. Ήταν σε εκείνο το κενό που ήταν ανοιχτά τα μαγαζιά. Πήρα την αδερφή μου τηλέφωνο, η οποία είχε φύγει από το σπίτι λίγο πριν από την πρόταση. Τους γονείς μου, οι οποίοι για λόγους υγείας έχουν κατέβει στην Αθήνα. Έχουμε μοιραστεί ωραίες στιγμές με τους γονείς, τον αδερφό μου και τους συντρόφους μας», ανέφερε η Ευγενία Δημητροπούλου.

Η γνωστή ηθοποιός είναι από τις αρχές του 2019 ζευγάρι με τον Δημήτρη Ρουσσέτο. Η σχέση τους μπορεί να πέρασε μια μικρή κρίση και οι δυο τους να χώρισαν για λίγο καιρό, ωστόσο η αγάπη τους ξεπέρασε κάθε εμπόδιο και έτσι σε λίγο καιρό θα ενωθούν με τα δεσμά του γάμου.

 

Πηγή: star.gr

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.