Η Sheryl Crow θέλει να παντρευτεί!

Και το δηλώνει δημοσίως...

Αναστασία Τουρούτογλου

Είναι κάτοχος 9 βραβείων Grammy, αλλά και μητέρα δυο αγοριών, τα οποία έχει υιοθετήσει, οπότε όπως καταλαβαίνεις η ζωή είναι πολύ γεμάτη για την ταλαντούχα Sheryl Crow. 

Σε πρόσφατη συνέντευξη της, όμως, η διάσημη τραγουδοποιός μίλησε και για την προσωπική της ζωή που δεν πάει πάντα όπως ακριβώς θα ήθελε. 

«Έβγαινα πάντοτε με άντρες οι οποίοι ήταν πάρα πολύ πετυχημένοι και περίμενα πως αυτό θα με τοποθετουσε κι εμένα στο ίδιο επίπεδο. Αυτό όμως δεν συνέβη ποτέ, σε τέτοιες σχέσεις πάντα ο ένας από τους δυο μικραίνει κι αυτός ήμουν πάντα εγώ. Η γυναίκα. Πάντα είναι η γυναίκα. Τώρα που το σκέφτομαι δεν ξέρω αν είναι πάντα η γυναίκα αλλά είναι γεγονός ότι για να λάμψει ο ένας, ο άλλος πρέπει να χαμηλώσει λίγο».

Λίγο παρακάτω η Sheryl αναφέρθηκε και στα παιδιά της, στα οποία όπως είπε έχει ήδη εξηγήσει ότι είναι υιοθετημένα, αλλά και στην επιθυμία της να κάνει έναν γάμο: «Θα ήθελα πολύ να παντρευτώ γιατί παραμένω παλιομοδίτισα. Αλλά το ξέρω πως δεν είναι η αρχή και το τέλος όλων ένας γάμος. Καλύτερα πολλοί διαλυμένοι αρραβώνες παρά 3 διαζύγια». 

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares