Skip to main content

CELEBS

Lady Gaga: Αμοιβή 500.000 δολάρια για τα κλεμμένα σκυλάκια της

Ο άνθρωπος που τα έβγαζε βόλτα δέχτηκε πυροβολισμούς και νοσηλεύεται



Η σταρ της ποπ Lady Gaga προσέφερε αμοιβή ύψους 500.000 δολαρίων για να της επιστρέψουν τα δύο σκυλάκια της, τον Κότζι και τον Γκούσταβ, τα οποία κλάπηκαν στο Χόλιγουντ, ανέφερε μια πηγή, μετά τις πληροφορίες ότι ο άνθρωπος που τα έβγαζε βόλτα δέχτηκε πυροβολισμούς και νοσηλεύεται.

Η Lady Gaga, η οποία τον περασμένο μήνα έψαλλε τον αμερικανικό εθνικό ύμνο στην τελετή για την ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν, στην Ουάσινγκτον, βρισκόταν στη Ρώμη για τα γυρίσματα μιας ταινίας. Τα τρία γαλλικά μπουλντόγκ της παρέμειναν στο Χόλιγουντ, σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mail.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)


Ο άνθρωπος που είχε αναλάβει τη φροντίδα των σκύλων τα έβγαλε βόλτα το βράδυ της Τετάρτης, όταν δέχτηκε τον πυροβολισμό. Το τρίτο σκυλάκι, η Μις Έιζια, το έσκασε και το ξαναβρήκαν λίγο αργότερα.

Ο αξιωματικός Ντρέικ Μάντισον της αστυνομίας του Λος Άντζελες είπε ότι λίγα λεπτά πριν από τις 10 το βράδυ της Τετάρτης, ένας άνδρας οπλισμένος με ημιαυτόματο όπλο πυροβόλησε τον βοηθό της Lady Gaga, έναν άνδρα ηλικίας περίπου 30 ετών, και διέφυγε με ένα λευκό όχημα, αφού έκλεψε τα δύο σκυλάκια. Το θύμα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και η κατάστασή του είναι άγνωστη.

 

Πηγή: star.gr

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Βασίλης Μπισμπίκης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την περιπέτεια με την υγεία του

«Είμαι καρδιακός άνθρωπος. Εννοείται ότι αλλάζω τις συνήθειές μου»

CELEBS

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Το μήνυμα στην Μαρία Καβογιάννη πριν την πρεμιέρα του Maestro

Θέλει να δουν μαζί την πρεμιέρα του 2ου κύκλου της σειράς

Προτεινόμενα

CELEBS

Βασίλης Μπισμπίκης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την περιπέτεια με την υγεία του

«Είμαι καρδιακός άνθρωπος. Εννοείται ότι αλλάζω τις συνήθειές μου»

ΠΑΙΔΙ

Οδηγός για γονείς παιδιών που ξεχωρίζουν για τις υψηλές επιδόσεις τους

Είναι σημαντικό να τους υπενθυμίζουμε συνεχώς ότι η αξία τους δεν συνδέεται αποκλειστικά με τα επιτεύγματα ή τις διακρίσεις τους.