Ιλένια Ουίλιαμς: «Υπήρχαν φορές στην TV που γυρνούσα σπίτι μου κλαμένη!»

Σε τηλεοπτική της συνέντευξη η Ιλένια Ουίλιαμς αναφέρθηκε στο bullying που έχει δεχθεί στην επαγγελματική της ζωή, αποκαλύπτοντας ότι αυτός ήταν κι ο λόγος που παράτησε την τηλεόραση

allyou.news
 

Όπως είπε στο «Love it» το μεσημέρι της Τετάρτης: «Έχω αισθανθεί στην εργασία μου ότι κάποιος έχει ξεπεράσει τα όρια με τη συμπεριφορά του. Είναι θέμα συμπεριφοράς, κάποιος αντέχει περισσότερο τη φωνή, την πίεση, ενδεχομένως τα άσχημα λόγια. Βρέθηκα πολλές φορές στη θέση να με υποτιμήσουν. Εγώ αισθανόμουν πολύ δυνατή, δεν άφηνα αυτό το πράγμα να δηλητηριάσει την ψυχή μου. Σίγουρα κάποιες φορές έχω αισθανθεί ότι κάποιος ξεπέρασε τα όριά μου. Είναι θέμα συμπεριφοράς. Κάποιος αντέχει περισσότερο τη φωνή, την πίεση, τα άσχημα λόγια. Υπάρχει αυτό. Βρέθηκα σε αυτή τη θέση, να με υποτιμήσουν. Εγώ αισθανόμουν πολύ δυνατή, δεν άφηνα αυτό το πράγμα να δηλητηριάσει την ψυχή μου», είπε αρχικά.

Ιλένια Ουίλιαμς

«Σίγουρα υπήρχαν φορές που γυρνούσα σπίτι μου στεναχωρημένη, κλαμένη, που ξυπνούσα αγχωμένη, φορές που είπα “φτάνει ως εδώ!”. Τα παράτησα, στην τηλεόραση τα παράτησα εντελώς συνειδητά. Είχα κάποιες προτάσεις το καλοκαίρι… Είναι ένας κύκλος που για μένα έχει κλείσει», συμπλήρωσε.

Όσον αφορά στην προσωπική της ζωή και τις φήμες που την ήθελαν ζευγάρι με τον τραγουδιστή Θοδωρή Φέρρη, η Ιλένια απάντησε: «Προσωπικά είμαι καλά, είμαι μόνη μου. Δεν ισχύει ότι είμαστε μαζί με τον Θοδωρή Φέρρη, είμαι μόνη μου 1,5 χρόνο».

 

Πηγή: star.grAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares