«Απασφάλισε» ο Σεργουλόπουλος: «Ο κακοποιητικός λόγος πρέπει να σταματήσει»

«Xείμαρρος» ήταν ο Φώτης Σεργουλόπουλος αναφερόμενος σε θέματα κακοποίησης

allyou.news

«Xείμαρρος» ήταν το μεσημέρι της Κυριακής ο Φώτης Σεργουλόπουλος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, «Καλύτερα δε γίνεται», αναφερόμενος σε θέματα κακοποίησης, στο φλέγον δηλαδή, ζήτημα των ημερών.

σεργουλοπουλος

«Απασφάλισε» ο Φώτης Σεργουλόπουλος στο «Καλύτερα δε γίνεται»

«Ο κακοποιητικός λόγος είναι ένας λόγος που δεν πρέπει να εμφανίζεται στην τηλεόραση ποτέ. Η κοινότητα των γκέι είχε δεχθεί ότι αυτό το πράγμα, θεωρούν ότι το να κατακρίνονται, είναι κανονικό. Όχι δεν είναι κανονικό. Είναι δικαίωμά μου να ζητάω τον σεβασμό. Δεν έκρυψα ποτέ τη σεξουαλικότητά μου. Όταν γεννήθηκε το παιδί μου άκουσα απαράδεκτα πράγματα. Θα έπρεπε αυτοί που τα ξεστόμισαν, να έχουν φύγει από τα παράθυρα, γιατί ήταν ένας κακοποιητικός λόγος προς εμένα και το παιδί μου» ξέσπασε ο πρώην παρουσιαστής.

Για τον δικηγόρο του Δημήτρη Λιγνάδη ο Σεργουλόπουλος είπε χαρακτηριστικά: «Δεν μπορεί να μιλάει κανείς έτσι για μια κοινότητα ανθρώπων. Ο κ. Λιγνάδης που ανήκει στη ομάδα των ΛΟΑΤΚΙ, δεν ξέρω πόσο υπερήφανος είναι που ο συνήγορός του εκφράζεται έτσι για αυτή την ομάδα. Αυτό το πράγμα, πρέπει να σταματήσει».

Όσον αφορά στην ανάρτηση που έκανε τον Ιανουάριο, πριν γίνουν ονομαστικά οι καταγγελίες σεξουαλικής παρενόχλησης, ανέφερε: «Έχω πάψει να φοβάμαι. Την έκανα αυτή την ανάρτηση γιατί το ήξερα. Τον ήξερα αυτόν τον τύπο. Η Τζένη Μπότση σε μια συζήτηση που είχαμε, το είπε. Και ήταν εκεί και η Αγγελική Λάμπρη. Και άλλες δυο κυρίες. Τελικά η Τζένη κατάφερε να τον ονοματίσει. Δεν είναι τυχαίο ότι και η Τζένη και η Αγγελική σε δυο γκέι φίλους τους το είπανε. Ξέρανε ότι απευθύνονται σε ανθρώπους που έχουν υποστεί κακοποίηση. Εγώ μένω στο ότι έχει παραγραφεί δε σημαίνει ότι δεν έγινε».

αναρτηση σεργουλοπουλος

Η ανάρτηση που είχε κάνει ο πρώην παρουσιαστής πριν καιρό

Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις

Πηγή: star.grAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares