Skip to main content

CELEBS

Σοφία Παυλίδου: Δεν πρόλαβε να βγει από τη «Φάρμα» και κόλλησε κορωνοϊό!

Έτσι περιέγραψε την περιπέτειά της με την ασθένεια



 

Μπήκε στην τηλεοπτική «Φάρμα», παρέμεινε μόλις δύο εβδομάδες και στη συνέχεια αποχώρησε. 

Η Σοφία Παυλίδου αποφάσισε να επιστρέψει στα αγόρια της που έχει αποκτήσει με τον Χρήστο Φερεντίνο, ενώ την Κυριακή έκανε και την πρώτη της ανάρτηση στα social media. Ωστόσο όπως αποκάλυψε, με την αποχώρησή της τα πράγματα δεν ήταν εύκολα αφού κόλλησε κορωνοϊό.

Η ταλαντούχα ηθοποιός δημοσίευσε βιντεάκι στο Instagram, περιγράφοντας την εμπειρία της στο ριάλιτι του ΑΝΤ1, αλλά και τα συμπτώματα που την ταλαιπώρησαν.

Σοφία Παυλίδου Χρήστος Φερεντίνος

Με τον πρώην σύζυγό της Χρήστο Φερεντίνο έχει τις καλύτερες σχέσεις /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Χαθήκαμε για λίγο γιατί έκανα ένα υπέροχο ταξίδι στην Φάρμα, σε αυτή την πολύ όμορφη τοποθεσία, σε ένα πάρα πολύ ωραίο αγροτικό σπίτι. Για εμένα ήταν ένα πάρα πολύ όμορφο ταξίδι, θέλω να σας ευχαριστήσω για τα μηνύματα σας. Να σας πω ότι στην υγεία μου δεν έχω κανένα πρόβλημα, πριν μπω έκανα ένα πολύ μεγάλο check up και μετά από κάποιες αρρυθμίες χρειάστηκε να βάλω halter. Μετά τον αγώνα ασυλίας εκεί έπαθα έναν πανικό και νομίζω ότι χρειάζεται να γνωρίζουμε τα όρια μας, έτσι επέστρεψα στο σπίτι μου. Έκατσα κλεισμένη μέσα για να μην καταλάβετε ότι έφυγα πριν παιχτεί το επεισόδιο, όμως με επισκέφθηκε ένας φίλος μου ο οποίος, μετά από δύο ημέρες με ενημέρωσε ότι είναι θετικός στον κορωνοιό. Την άλλη ημέρα έκανα το τεστ και βγήκα θετική στον covid, θέλω να το μοιραστώ μαζί σας γιατί δεν είναι ταμπού, είχα πονοκέφαλους, πόνους στα κόκαλα και λίγο πυρετό. Έκατσα άλλες δύο εβδομάδες στο σπίτι», είπε η Σοφία Παυλίδου.

 

Πηγή: star.gr

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department