Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Ο τελευταίος της έρωτας έσπασε τη σιωπή του

Δεν είχε μιλήσει ποτέ ξανά για τη Lady Di o χειρουργός Χασνάτ Καν

allyou.news
 

Για πρώτη φορά μίλησε για τη σχέση του με την πριγκίπισσα Νταϊάνα και την πολυσυζητημένη συνέντευξή της στο BBC το 1995, ο μεγάλος της έρωτας, Χασνάτ Καν.

Παρότι η πριγκίπισσα σκοτώθηκε με τον τελευταίο της σύντροφο, τον εκατομμυριούχο Ντόντι Αλ Φαγέντ, ο μεγάλος της έρωτας πριν το ατύχημα ήταν ο καρδιοχειρουργός με καταγωγή από το Πακιστάν, με τον οποίο διατηρούσαν σχέση για δύο χρόνια, από το 1995 έως το 1997.

Πριγκίπισσα Νταϊάνα

Ο ίδιος μέχρι σήμερα δεν είχε κάνει ποτέ κάποια δήλωση για την πριγκίπισσα της Ουαλίας και τη σχέση τους, παρά μόνο τώρα, καθώς χρειάστηκε να την υπερασπιστεί σχετικά με την συνέντευξη της στον Μάρτιν Μπασίρ. Η ίδια η Νταϊάνα, μάλλον, γνώριζε για την αφοσίωση του Χασνάτ Καν, καθώς η ίδια είχε αναφέρει σε φίλη της: «Όλοι με πουλάνε. Εκείνος είναι ο μόνος, που δε θα με πουλήσει ποτέ».

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στην αίθουσα αναμονής του νοσοκομείου Royal Brompton στο Λονδίνο, αλλά δεν κυκλοφόρησαν, ούτε φωτογραφήθηκαν ποτέ μαζί. Ο καρδιοχειρουργός κράτησε το ίδιο χαμηλό προφίλ και μετά τον θάνατο της αγαπημένής του και ποτέ δεν έκανε κάποια αποκάλυψη για εκείνη, σεβόμενος τη μνήμη της.

Το ίδιο θα ίσχυε ακόμα, αν δεν είχε πάρει τόσο μεγάλη έκταση το θέμα της αμφισβήτησης της συνέντευξης της πριγκίπισσας στον δημοσιογράφο Μάρτιν Μπασίρ. Μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του αδερφού της, ο Χασνάτ Καν θεώρησε ότι ήρθε η σειρά του να υπερασπιστεί την πρώην αγαπημένη του.

Ο αδερφός της, Τσαρλς Σπένσερ, σε μία επιστολή του προς το BBC υποστηρίζει ότι ο δημοσιογράφος τότε είχε προσεγγίσει και εκείνον δείχνοντας του πλαστά έγγραφα, προκειμένου να πλησιάσει στην πριγκίπισσα. Συγκεκριμένα, ο Μάρτιν Μπασίρ του είχε παρουσιάσει πληροφορίες, τις οποίες υποτίθεται ότι του είχαν δώσει επί πληρωμή άνθρωποι του περιβάλλοντος της Νταϊάνα.

Σχετικά με τους ισχυρισμούς του αδερφού της, μίλησε και ο Καν. Ο χειρουργός δήλωσε ότι ο δημοσιογράφος χρησιμοποίησε δόλια μέσα για να αποσπάσει από την πριγκίπισσα την εν λόγω συνέντευξη.

Σε δήλωσή του στην Daily Mail ανέφερε: «Η Νταϊάνα χειραγωγήθηκε για να δώσει αυτή την συνέντευξη. Ο δημοσιογράφος της γέμισε το μυαλό με σκουπίδια», ενώ πρόσθεσε πως ακόμα και ο -έφηβος τότε- πρίγκιπας Γουίλιαμ τήν είχε προειδοποιήσει για τον συγκεκριμένο, λέγοντάς της πως «δεν είναι καλός άνθρωπος».

Συνέχισε τη δήλωσή του, κάνοντας ένα σχόλιο αυτή την φορά και για την προσωπικότητα της πριγκίπισσας Νταϊάνα: «Ένα από τα πιο αξιαγάπητα χαρακτηριστικά της ήταν πως ήταν εύπιστη. Αυτό την έκανε αγαπητή στο λαό. Αυτή την αδυναμία της εκμεταλλεύτηκε ο δημοσιογράφος. Ήταν πολύ πειστικός, δούλευε στο BBC και ήταν αξιοσέβαστος, αλλά γέμισε το μυαλό της με σκουπίδια».

Τέλος, ανέφερε ότι ο Μπασίρ είχε προσεγγίσει και τον ίδιο, κάνοντάς του, όμως, ερωτήσεις, οι οποίες δεν του άρεσαν και για το λόγο αυτό δε δέχτηκε να συζητήσει μαζί του. Όπως λέει, ένιωσε δυσπιστία από την αρχή της γνωριμίας τους. «Μου έκανε πολύ προσωπικές ερωτήσεις για τη Νταϊάνα και την σχέση μας. Ρώτησε ακόμα και για ποιο λόγο δεν είχαμε παντρευτεί ή πότε θα παντρευτούμε. Ντράπηκα», εξομολογείται ο πρώην σύντροφος της πριγκίπισσας, ενώ τόνισε ακόμα πως τότε βρίσκονταν στην αρχή της γνωριμίας τους και δεν είχαν μιλήσει ποτέ για γάμο.

Μάρτιν Μπασίρ

O πολυσυζητημένος δημοσιογράφος Μάρτιν Μπασίρ /Φωτογραφία AP Images

Ο γιατρός από το Πακιστάν παντρεύτηκε πρόσφατα για δεύτερη φορά και εργάζεται ως σύμβουλος στα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία Basildon και Thurrock στο Essex. Μάλιστα, αποκάλυψε πως ο δημοσιογράφος Μάρτιν Μπασίρ προσπάθησε να έρθει ξανά σε επαφή μαζί του το 2000, όμως εκείνος αρνήθηκε τη συνάντηση.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.

Πηγή



About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares