Skip to main content

CELEBS

Άγριες μέλισσες, η Πηνελόπη στέλνει τον Δούκα στην κρεμάλα!

 Τα επόμενα επεισόδια θα είναι ανατρεπτικά σύμφωνα με το εβδομαδιαίο περιοδικό Tv24…



Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στην πολύκροτη δίκη του Δούκα Σεβαστού καθώς, μεταξύ άλλων στη μακρά λίστα με τους μάρτυρες κατηγορίας, απέναντί του θα έχει και τα τρία του παιδιά! Τα πράγματα για τον άλλοτε ισχυρό άντρα είναι πλέον σκούρα και μόνο ένα θαύμα μπορεί να τον σώσει, κι αυτό ακούει στο όνομα Ακύλας Μεγαρίτης!

Η ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΟΝ ΔΟΥΚΑ «ΑΥΤΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ»

Oπως ήδη γνωρίζετε, η εκδίκαση για τη δολοφονία του Σωκράτη Θέμελη αλλά και των εισαγγελέων Ανδρεάδη και Γραμματικού είναι σε εξέλιξη και η λίστα με τους μάρτυρες κατηγορίας είναι μακρά! Ολα δείχνουν πως ο Δούκας Σεβαστός δεν έχει καμία πιθανότητα να γλιτώσει την καταδίκη και την κρεμάλα, καθώς τα όσα ακούγονται στη δίκη είναι πέρα από κάθε φαντασία.

Ο άλλοτε ισχυρός άντρας έχει πια αφεθεί στη μοίρα του. Δεν έχει πλέον δυνάμεις ούτε τον εαυτό του να υπερασπιστεί, ενώ οι τύψεις και οι ενοχές του για τον χαμό της Ανέτ και του Μιλτιάδη τον έχουν κάνει να νιώθει πλέον ως λύτρωση την καταδίκη του! Μέσα σε όλα, το γεγονός ότι έχει πια απέναντί του και τα τρία του παιδιά τον ρίχνει ακόμα περισσότερο ψυχολογικά. Η Μυρσίνη μάταια προσπαθεί να του τονώσει το ηθικό και να τον εμψυχώσει.

Ο Ακύλας θέλει πάση θυσία να τον σώσει
Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, ο Ακύλας που έχει μεγάλο συμφέρον από τον Δούκα Σεβαστό για την υλοποίηση των σχεδίων που έχει κατά νου, Θέλει πάση θυσία να τον σώσει. Ετσι, πίσω από την πλάτη του προσπαθεί να αναγκάσει τα παιδιά του και όχι μόνονα υποχωρήσουν στη δίκη και να μη δώσουν αρνητική κατάθεση για τον πατέρα τους.
Πρώτοι στόχοι είναι ο Κωνσταντής και ο Νικηφόρος τους οποίους εκβιάζει ότι θα τους κλείσει το μαγαζί, ενώ ο Νικηφόρος τα βρίσκει σκούρα και από τον Καλογερά, ο οποίος τον απειλεί επίσης με απόλυση ύστερα από εντολή του Ακύλα. Ομως τα δύο αδέλφια είναι αποφασισμένα να καταθέσουν στο δικαστήριο και έτσι η δίκη για τη δολοφονία του θέμελη αρχίζει με τις δύο πλευρές να ρίχνονται στη μάχη με όλα τους τα όπλα.

Την επόμενη μέρα στο ειδώλιο ανεβαίνει η Πηνελόπη, η οποία έχει επιστρέψει εσπευσμένα από το Παρίσι προκειμένου να παρευρεθεί στο δικαστήριο. Καταθέτει όλα όσα γνώριζε από τον Αλέξη Γραμματικό με κάθε λεπτομέρεια, ενώ αναφέρει ακόμα και τα μυστικά που εκείνος είχε εκμυστηρευτεί για τον πατέρα της. «Ο πατέρας μου σκότωσε τον άντρα μου! Αυτός έδωσε την εντολή να τον δολοφονήσουν», καταθέτει μεταξύ άλλων και τα λόγια αυτά είναι μαχαιριά στην καρδιά του Δούκα, που νιώθει κατάρρακωμένος από τις επιθέσεις των παιδιών του και δείχνει παραιτημένος παρά τις προσπάθειες της Μυρσίνης και του θανόπουλου να συνεχίσει να παλεύει.

Στη συνέχεια ανεβαίνει να καταθέσει η Ασπασία Μπαλοδήμου, η ερωμένη του Αχιλλέα, αλλά και ο αστυνόμος Σπανός, οι οποίοι ανατρέπουν τα δεδομένα της δίκης. Ιδιαίτερα η κατάθεση της Ασπασίας στριμώχνει τον Δούκα καθώς τον μπλέκει και με την οργάνωση «Αβαντες». Ο Ακύλας εξοργίζεται με τον θανόπουλο που δεν ακολουθεί το σχέδιο και αποκαλύπτει στον Δούκα πως κινδυνεύει να καταδικαστεί και για τους φόνους των εισαγγελέων.

Ο Ερρίκος αρνείται να μπλέκεται άλλος στις δουλειές του και θέλει να παρατήσει τον Δούκα: «Δούκα μου, δεν βρίσκω λόγο να βρίσκομαι στο πλευρό σου να σε υπερασπιστώ» και ο Δούκας τον παρακαλάει να μην τον αφήσει. Ο Ακύλας βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό του: «Δούκα, δεν έχεις άλλη λύση από το να δεχτείς αυτό που σου πρότεινα! Ασε με να σε βοηθήσω να γλιτώσεις…».

Η ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΣΩΖΕΙ ΤΟΝ ΔΟΥΚΑ!
Και εκεί που όλα δείχνουν σκούρα για τον Δούκα, εμφανίζεται ξαφνικά η Αντιγόνη (Λήδα Ματσάγγου) ως μάρτυρας υπεράσπισης. Εντονο σούσουρο ακούγεται στην αίθουσα και όλοι αναρωτιούνται «ποια είναι αυτή η γυναίκα».

Η Αντιγόνη ανεβαίνει στο ειδώλιο και αφού ορκίζεται να πει «την αλήθεια», στη συνέχεια προκαλεί ακόμα μεγαλύτερη αναστάτωση στην αίθουσα όταν λέει: «Διατηρώ κρυφή σχέση με τον Δούκα Σεβαστό και το βράδυ που πέθανε ο Σωκράτης Θέμελης ήμασταν μαζί».

Το σοκ είναι τεράστιο τόσο για τα παιδιά όσο και για τη Μυρσίνη που δεν γνωρίζει το σχέδιο του άντρα της και του Ακύλα. Ο Νικηφόρος υποψιάζεται πως κάτι παράξενο συμβαίνει: «Τι παιχνίδι είναι τώρα αυτό που ετοιμάζει;», ενώ Κωνσταντής και Πηνελόπη κοιτάζουν σαστισμένοι.

Η Μυρσίνη γίνεται έξαλλη: «Δεν μπορεί! Δούκα, τι λέει αυτή η γυναίκα;», τον ρωτάει, αλλά προσπαθεί παράλληλα να δείξει ψυχραιμία. Η Αντιγόνη καταθέτει όσα την έχει «δασκαλέψει» ο Ακύλας και η κατάθεσή της μοιάζει να είναι το εισιτήριο για την αθώωση του Δούκα Σεβαστού…

 

The post appeared first on .

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Νικόλαος - Τατιάνα: Έχουν χωρίσει εδώ και καιρό - Σε νέες σχέσεις και οι δύο

Ο γάμος του Νικόλαου και της Τατιάνας Μπλάτνικ διήρκησε 14 χρόνια

CELEBS

Σκοτ Ντίσικ: Κραυγή βοήθειας μετά τη δραματική απώλεια κιλών με Ozempic

Το σκεύασμα που κάνει θραύση μεταξύ των celebrities

CELEBS

Πέθανε διάσημη TikToker – Ήταν μόλις 29 ετών

Ήταν πρωταγωνίστρια στη σειρά Club Rat

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ