Skip to main content

CELEBS

Πέθανε ο Κώστας Λάσκος - Ο ρόλος του στις Άγριες Μέλισσες

Το συγκινητικό «αντίο» του Σπύρου Μπιμπίλα στον Κώστα Λάσκο



Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Κώστα Λάσκου. Ο ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας» όπου νοσηλευόταν.

Η τελευταία τηλεοπτική του εμφάνιση του ήταν πέρσι στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Παρουσιάστε», με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Μπέζο.
Δύο χρόνια πριν, το 2019, είχε συμμετάσχει και στη σειρά «Άγριες Μέλισσες», όπου υποδύθηκε έναν μικρό ρόλο, και συγκεκριμένα αυτό του καλόγερου Πατέρα Νικόδημου, που βοήθησε τον Θωμά Κυπραίο να κρυφτεί στο Μοναστήρι.


«Με μεγάλη θλίψη μόλις μάθαμε ότι έφυγε από κοντά μας μετά από μεγάλη μάχη, ένας σεμνός εργάτης του θέατρου, μια εμβληματική φυσιογνωμία που σφράγισε πολλούς ρόλους με το ταλέντο του στο θέατρο, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο! Καλός φίλος, σπουδαίος συνεργάτης που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ. Η οικογένεια ευχαριστεί το προσωπικό, το νοσηλευτικό και το ιατρικό του νοσοκομείου Άγιος Σάββας για τη φροντίδα που προσέφερε και θα τελέσει σε στενό οικογενειακό κύκλο την αποχαιρετιστήρια τελετή και παρακαλεί αντί στεφάνων να ενισχυθεί το ταμείο αλληλοβοηθείας του σωματείου Ελλήνων ηθοποιών πού αγωνίζεται για να βοηθήσει τους Έλληνες ηθοποιούς», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας θέλοντας να αποχαιρετήσει τον συνάδελφό του.


Η οικογένειά του επιθυμεί αντί στεφάνων, να ενισχυθεί το ταμείο αλληλοβοηθείας του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

Ο Κώστας Λάσκος είχε πολλές ακόμη τηλεοπτικές συνεργασίες. Ανάμεσά τους και σε αυτές στις σειρές «Ένας μήνας και κάτι», «Τμήμα ηθών», «Ταύρος με Τοξότη», «Τα φιλαράκια», «Η γυναίκα της πρώτης σελίδας»κ.α., αλλά και στο θέατρο, με παραστάσεις όπως ο «Καλιγούλας» και οι «Λαντζέρηδες». Ακόμη, στον κινηματογράφο συμμετείχε στις ταινίες «Η Δεξιά τσέπη του Ράσου» (2018), «Μήλα» (2020) και «Άλυτη/Entwined» (2019).

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Phoebe Bridgers κάνει έκπληξη με το «Lost Boys» στο The Tonight Show

Η Phoebe Bridgers εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στο The Tonight Show και παρουσίασε για πρώτη φορά τηλεοπτικά το νέο της single.

CELEBS

Ο Anthony Hopkins ανακοινώνει την κυκλοφορία του πρώτου του δίσκου

Ο διπλά βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Anthony Hopkins αποδεικνύει πως τα όνειρά μας δεν γερνάνε ποτέ.

CELEBS

Giorgio Armani: «Δεν σχεδιάζω ρούχα, σχεδιάζω όνειρα»

Αφιέρωμα στη θρυλική καριέρα και στις εμβληματικές στιγμές της μόδας του του Giorgio Armani – που γεννήθηκε σαν σήμερα

Προτεινόμενα

ΤΑΞΙΔΙ

Σικελία: Τρεις εναλλακτικές προτάσεις για ένα υπέροχο τριήμερο

Στη Σικελία με αγάπη: Τρεις μέρες και τρεις επιλογές για να πάτε... και να ξαναπάτε  

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 18 Ιουλίου 2026

Πάρτε αποφάσεις να προχωρήσετε σε αλλαγές σε ό,τι δεν ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία σας.

VIRAL

The Bell Jar: το καστ της νέας κινηματογραφικής μεταφοράς

Η εμβληματική νουβέλα της Sylvia Plath αποκτά σύγχρονη κινηματογραφική μεταφορά με την Billie Eilish στον ρόλο της Esther Greenwood.

Best of Network