Skip to main content

CELEBS

Σινέντ Ο’ Κόνορ: Καταγγέλλει το ιρλανδικό κράτος για τον χαμό του γιου της

Και το νοσοκομείο που βρισκόταν σε «επιφυλακή αυτοκτονίας»



Νεκρός βρέθηκε ο 17χρονος γιος της Σινέντ Ο’ Κόνορ, Σέιν, βάζοντας, όπως όλα δείχνουν, τέλος στη ζωή του μόνος.

«Μακάρι ο Θεός να συγχωρήσει το ιρλανδικό κράτος γιατί εγώ ποτέ δε θα το κάνω», δημοσίευσε στα social media η διάσημη τραγουδίστρια, μετά τον χαμό του γιου της.

Θυμίζουμε πως η ίδια η Ο΄Κόνορ γνωστοποίησε με μια σπαρακτική ανάρτησή της στο Τwitter την αυτοκτονία του γιου της, Σέιν, ο οποίος είχε εξαφανιστεί πριν δύο μέρες από το Δουβλίνο όπου διέμενε.

sinead o connor

H Σινέντ Ο’ Κόνορ καταγγέλλει το ιρλανδικό κράτος για τον χαμό του γιου της/ AP Images

«Ο όμορφος γιος μου, το φως της ζωής μου, αποφάσισε να δώσει τέλος στον επίγειο αγώνα του. σήμερα και τώρα είναι με τον Θεό. Ελπίζω να αναπαυθεί εν ειρήνη και να μην ακολουθήσει κανείς το παράδειγμά του. Μωρό μου σ "αγαπώ τόσο πολύ. Σε παρακαλώ, αναπαύσου εν ειρήνη» έγραψε.

Ο νεαρός Σέιν είχε δηλωθεί ως εξαφανισμένος δύο ημέρες πριν από το θάνατό του, ενώ βρισκόταν σε «επιφυλακή αυτοκτονίας» στο νοσοκομείο Tallaght στο Δουβλίνο, όπως είχε δηλώσει νωρίτερα η μητέρα του.


Το βράδυ της 8ης Ιανουαρίου, η Σινέντ Ο’Κόνορ επέκρινε σφοδρά την ιρλανδική υπηρεσία υγείας HSE, την υπηρεσία παιδιών και οικογένειας Tusla και το ιρλανδικό κράτος συνολικά μέσα από μία σειρά αναρτήσεών της στο Twitter.

«Είκοσι έξι ώρες αφότου ο γιος μου πέθανε στη λεγόμενη περίθαλψη του ιρλανδικού κράτους με τη μορφή της Tusla, δεν έχω λάβει ακόμη καμία ενημέρωση από την υπηρεσία ή τους εκπροσώπους τους. Ενημερώθηκα από αστυνομικούς (Gardai) για το θάνατο του γιου μου και αργότερα μίλησα με την GAL. To ότι δεν επικοινώνησαν μαζί μου είναι απαράδεκτο», έγραψε αρχικά.

«Έχω πλέον αναγνωρίσει επίσημα τα λείψανα του γιου μου, Σέιν. Μακάρι ο Θεός να συγχωρήσει το ιρλανδικό κράτος γιατί δε θα το κάνω ποτέ», πρόσθεσε σε άλλη ανάρτηση.

Η τραγουδίστρια του «Nothing Compares 2U» έγραψε ακόμα: «Τώρα η Τusla θέλει να συζητήσει μαζί μου ένα δελτίο για τα μέσα ενημέρωσης, χωρίς αμφιβολία, επιθυμώντας να συμμετάσχω στις προσπάθειές τους να κάνουν τον θάνατο του παιδιού μου να φαίνεται ότι δεν συνέβη στα χέρια του ιρλανδικού κράτους».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

FASHION RADAR

Η Rihanna κλέβει τις εντυπώσεις με το statement look της σε oversized fit

Τι φόρεσε η αγαπημένη RiRi στην επίσημη παρουσίαση της Fenty x PUMA;

ASK THE EDITOR

6 fluid αντιηλιακά για εσένα που δεν αντέχεις τη λιπαρότητα στην επιδερμίδα σου

Με τα προϊόντα που υπάρχουν πλέον στην αγορά δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να παραλείψεις την πιο σημαντική ασπίδα για το δέρμα σου

ΤΑΞΙΔΙ

4 ευρωπαϊκά ξενοδοχεία με ιδιαίτερο χαρακτήρα που δεν πρέπει να χάσετε

Τίποτα δεν ξεκουράζει τον νου και δεν διευρύνει το ανθρώπινο πνεύμα όσο τα ταξίδια.