Ντορέττα Παπαδημητρίου για τον μπαμπά της: Λιποθύμησε και δεν ξαναξύπνησε

Ο πατέρας του ηθοποιού πέθανε πριν από 7 χρόνια

allyou.news

Πριν από περίπου επτά χρόνια η Ντορέττα Παπαδημητρίου έζησε μία από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής της, αφού ο πολυαγαπημένος της μπαμπάς έφυγε από τη ζωή.

Είχε μεγάλη αδυναμία στον μπαμπάς της και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει εκφράσει ανοιχτά τα συναισθήματά της για εκείνον μέσα από τα social media.

Αυτή τη φορά η ηθοποιός – παρουσιάστρια συγκίνησε τους πάντες όταν για ακόμα μία φορά αναφέρθηκε στον πατέρα της λέγοντας πως δεν υπάρχει μέρα που δε θα τον σκεφτεί.

Ντορέττα Παπαδημητρίου

«Όταν “έφυγε” ο πατέρας μου ήταν δύσκολη περίοδος γιατί ήταν ξαφνικό και έγινε μέσα σε λίγες μέρες. Λιποθύμησε μια μέρα και δεν ξαναξύπνησε. Μέσα σε 18 μέρες “έφυγε”. Ο μπαμπάς μου ήταν μια πολύ έντονη προσωπικότητα, ένας πολύ ιδιαίτερος άνθρωπος. Δεν ξέρω αν το αποδέχεσαι ποτέ. Δηλαδή αν το συνειδητοποιείς, δεν υπάρχει μέρα που δεν θα σκεφτώ τον μπαμπά μου. Με την παραμικρή αφορμή. Σε κάτι που θα ακούσω ή κάτι που θα δω στον γιο μου τον μεγάλο που έχει πάρει πολλά στοιχεία από τον παππού του και μου τον θυμίζει πολύ. Ο μικρός μου γιος νιώθει πολύ έντονα την παρουσία του μπαμπά μου, ακούει τη φωνή του καμιά φορά», είπε στην εκπομπή «Μαμα-δες» στην ΕΡΤ2.

«Είμαι καλύτερα αλλά επειδή το έχω συνηθίσει, νομίζω», πρόσθεσε κλείνοντας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares