Skip to main content

CELEBS

Έλενα Πιερίδου: Η ηλικία, ο χωρισμός από τον Αμούτζα και η τηλεοπτική Ραζάν

Η νεαρή ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη σειρά «Γλυκάνισος»



Η Έλενα Πιερίδου έγινε ευρύτερα γνωστή πριν από λίγα χρόνια μέσα από τη συμμετοχή της στη σειρά «Τατουάζ». Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν επιστρέφει στα τηλεοπτικά δρώμενα μέσα από τη σειρά «Γλυκάνισος».

Πρόκειται για την ιστορία αγάπης ενός Έλληνα χριστιανού και μίας Σύριας μουσουλμάνας, του Στρατή, γόνου εύπορης οικογένειας της Μυτιλήνης, και της Ραζάν, Σύριας πρόσφυγα.


Ας πάμε να γνωρίσουμε καλύτερα την ταλαντούχα ηθοποιό:


• Η Έλενα Πιερίδου γεννήθηκε στις 30 Ιουλίου 1990 και μεγάλωσε στη Λεμεσό της Κύπρου. Είναι 32 ετών.
• Έχει ζήσει ένα διάστημα στο Λονδίνο.
Σπούδασε Performing Arts - Musical Theatre στο Laine Theatre Arts.


• Αδερφή της είναι η ηθοποιός και μοντέλο, Ιφιγένεια Πιερίδου, με την οποία φέτος θα είναι... αντίπαλες, αφού εκείνη πρωταγωνιστεί στη σειρά «Η Γη της Ελιάς»

Η όμορφη ηθοποιός έχει παίξει και σε αρκετές σειρές όπως: «Μπρούσκο», «Τατουάζ», «5 κλειδιά», «Κάτι χωρισμένα παλικάρια», «Κόκκινο Ποτάμι», «Αστέρια στην Άμμο», «Δίδυμα Φεγγάρια», «Ποιός Ήτον ο Φονεύς του Αδελφού μου».

Ο έρωτας και ο χωρισμός με τον Γιώργο Αμούτζα

Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο η Έλενα Πιερίδου ήταν ζευγάρι με τον Γιώργο Αμούτζα. Οι δυο τους κρατούσαν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή και σπάνια τους είχαμε δει σε δημόσιες εμφανίσεις.

Ο Γιώργος Αμούτζας κι η Έλενα Πιερίδου ήταν μαζί σχεδόν ενάμιση χρόνο

Ο Γιώργος Αμούτζας κι η Έλενα Πιερίδου ήταν μαζί σχεδόν ενάμιση χρόνο

Σε μία από αυτές τους είχαμε δει στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζονταν η Γιώτα Νέγκα και ο Γιάννης Κότσιρας. Μάλιστα, οι δυο τους είχαν ανταλλάξει και παθιασμένα φιλιά.

Η σπάνια έξοδος του ζευγαριού λίγο καιρό πριν χωρίσουν

Η σπάνια έξοδος του ζευγαριού λίγο καιρό πριν χωρίσουν

«Με τον Γιώργο γνωριστήκαμε στην καραντίνα. Τον είχα δει στο θέατρο, είχαμε μιλήσει χωρίς να βρεθούμε. Με την πρώτη ευκαιρία ειδωθήκαμε. Εγώ του έστειλα πρώτη, του έκανα ένα reaction σε story στο Instagram. Είμαστε ενάμιση χρόνο μαζί. Δεν είχαμε επιλογή στην συγκατοίκηση, γιατί εγώ έμενα Κύπρο και μείναμε κατευθείαν μαζί», είχε πει στη Realnews.

Το  πρώην ζευγάρι έμενε κάτω από την ίδια στέγη

Το πρώην ζευγάρι έμενε κάτω από την ίδια στέγη


Λίγο καιρό αργότερα ο Νικηφόρος του Σασμού και η τηλεοπτική Ραζάν αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.
Οι κοινές φωτογραφίες που είχαν και οι δύο στο Instagram σβήστηκαν και ο Γιώργος Αμούτζας δήλωσε σε συνέντευξή του στη RealnewsQ «Μου αρέσει να μιλάω για τη δουλειά μου, μου αρέσει να εκφράζομαι για όσα απασχολώ τον κόσμο. Τώρα να απαντάω για το αν είμαι ή δεν είμαι σε μια σχέση, αν χώρια, αν είμαστε μαζί, τι έχει γίνει, νομίζω πως είναι ριάλιτι και δεν το επιδιώκω καθόλου».


H «μάχη» της μαμάς της με τον καρκίνο


Μεγάλη αδυναμία της Έλενας Πιερίδου είναι η μητέρα της, η οποία πριν από λίγο καιρό έδωσε «μάχη» με τον καρκίνο και κατάφερε να βγει νικήτρια και τώρα χαμογελά ξανά.
«Μαμά μου.. είναι μέρες σαν τη σημερινή που θυμάμαι εκείνες τις στιγμές. Την αρρώστια να σε πολεμάει αλλά να μην την αφήνεις να σε λυγίσει. Κάθε μέρα να παλεύεις με πίστη, αισιοδοξία, πείσμα και αγάπη για τη ζωή. Να παρακινείς κι άλλους ανθρώπους να κάνουν το ίδιο. Δεν έκλαψες ποτέ μπροστά μου. Ήθελες να έχω την εικόνα που είχα πάντα.
Επέστρεψες στην δουλειά κατευθείαν μετά την εγχείρηση. Συνέχιζες τις χημειοθεραπείες. Γυρνούσες στο σπίτι όπως πάντα, χαμογελαστή. Αισθανόσουν αδυναμία, κόπωση, πόνο σε όλο σου το κορμί αλλά συνέχιζες να παλεύεις για τη ζωή. Δεν άφησες τον καρκίνο να σε νικήσει. Σε ευχαριστώ για όσα με δίδαξες! Σε ευχαριστώ που συνεχίζεις να φωτίζεις τη ζωή μου. Για όσους πολεμάνε, να θυμάστε ότι αυτό που χρειάζονται περισσότερο είναι αγάπη! Η αγάπη γιατρεύει όλες τις πληγές», είχε γράψει η ηθοποιός με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου.


 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.