Φωτεινή Αθερίδου: «Έχω 75% απώλεια ακοής»

«Με την πρώτη δεν τα ακούει», σχολίασε με χιούμορ ο Κωνσταντίνος Μαγκλάρας

allyou.news

Ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz είναι η Φωτεινή Αθερίδου και ο Κωνσταντίνος Μαγκλάρας.

Μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης και την απόκτηση του γιου τους αποφάσισαν να παντρευτούν πριν από λίγες εβδομάδες και να βαπτίσουν τον μοναχογιό τους.

Το ζευγάρι αποκάλυψε τον λόγο που θέλησε να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του, αλλά και γιατί βάπτισαν τον μικρό Θοδωρή σε πισίνα.

Ο Κωνσταντίνος Μαγκλάρας και η Φωτεινή Αθερίδου στο The 2Night Show

«Είμαστε 4 χρόνια μαζί. Δεν είχαμε σκοπό να παντρευτούμε, αλλά όταν είδαμε το μέρος που έγινε ο γάμος, μας άρεσε και κάπως έτσι μας μπήκε η ιδέα να το κάνουμε. Βαφτίσαμε τον γιο μας σε πισίνα. Έχει ταλέντο στο κολύμπι και του αρέσει πολύ», είπαν στη εκπομπή «The 2Night Show».

«Όλα άλλαξαν. Στην αρχή φρικάρεις, ξαφνικά ήταν όλο μία ευθύνη. Τώρα καμία σχέση, τώρα ψοφάω» είπε η Φωτεινή Αθερίδου, σχετικά με το πώς ο ερχομός του παιδιού άλλαξε τη ζωή της.

Οι νεόνυμφοι διαθέτουν έντονη αίσθηση του χιούμορ και κάπως έτσι αντιμετωπίζουν το πρόβλημα ακοής της ηθοποιού. «Τώρα είμαι εντάξει, γιατί μιλάς δυνατά και κάνω και χειλανάγνωση. Έχω 75% απώλεια ακοής», είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Έτσι στο σπίτι η συνεννόηση είναι δύσκολη...

«Η Φωτεινή έχει πρόβλημα με την ακοή, πρέπει να της μιλάς τρεις, τέσσερις φορές γιατί αλλιώς δεν ακούει. Έχει 75% απώλεια ακοής. Πρέπει να της μιλάς τρεις τέσσερις φορές, Με την πρώτη δεν τα ακούει. Με τη δεύτερη, τρίτη… Δηλαδή ένα κοινό ζευγάρι μπορεί να αράξει ο ένας στον καναπέ κι ο άλλος στην κουζίνα και λέει ο άλλος θα κατέβεις να πάρεις το παιδί που έρχεται με το σχολικό; Θα κατέβαινε. Εγώ λέω θα κατέβεις να πάρεις το παιδί; Σιωπή. Θα κατέβεις να πάρεις το παιδί; Ε; Θα κατέβεις να πάρεις το παιδί; Ναι», είπε χαμογελώντας ο Κωνσταντίνος Μαγκλάρας.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares