Ευθαλία Παπακώστα: «Έχασα και τους δύο γονείς μου, αλλά μου δίνουν δύναμη»

Η συνένευξη της «Όλγας» από τη σειρά Μαύρο Ρόδo

allyou.news

Υποδύεται με μεγάλη επιτυχία την «Όλγα» στη σειρά Μαύρο Ρόδο του Mega, ενώ ταυτόχρονα τη βλέπουμε και στον Σασμό του Alpha.

O λόγος για την ταλαντούχα Ευθαλία Παπακώστα που μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη για τις σπουδές της στη Νέα Υόρκη, αλλά και τις μεγάλες απώλειες που βίωσε στη ζωή της, όταν έχασε τους γονείς της.

Η Ευθαλία Παπακώστα για τον ρόλο της στο Μαύρο Ρόδο δήλωσε: «Η Όλγα είναι μια πολύ δυναμική φιγούρα κι έχει μια μητέρα, η οποία ασκεί μεγάλη επιρροή στη ζωή της. Είναι ερωτευμένη με τον Πέτρο και θα τον κυνηγήσει πολύ. Θα μάθει τι συμβαίνει με την Ελισάβετ, αλλά δε θα καταλάβει το βάθος της κατάστασης».

Για την απώλεια των γονιών της, ανέφερε: «Το πρώτο δύσκολο γεγονός της ζωής μου είναι όταν έχασα τη μαμά μου όταν ήμουν μικρή κι αργότερα "έφυγε" κι ο πατέρας μου. Έκανα πολύ ψυχοθεραπεία και με έχει βοηθήσει. Είναι φοβερό δώρο», σημείωσε για την επιλογή της να ξεκινήσει ψυχοθεραπεία. «Ο πατέρας μου ήταν σύμμαχος σε όλα. Έχω πάρει τόση αγάπη από εκείνον που μου δίνει δύναμη για πάντα», συμπλήρωσε.

Η Ευθαλία Παπακώστα σπούδασε θέατρο στη Νέα Υόρκη και σχολίασε για την επιστροφή της στην Ελλάδα: «Ήταν απελευθερωτικό. Επέστρεψα γιατί δεν ήθελα να ζήσω όλη μου τη ζωή εκτός Ελλάδας».

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares