Σασμός: Ηθοποιός ανακοίνωσε την αποχώρησή του - «Ο ρόλος έκανε τον κύκλο του»

«Νομίζω ότι είναι η ώρα για την κάθαρση του ρόλου»

allyou.news

Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια του «Σασμού». Όπως έχουμε δει ο «Κώστας» βρίσκεται στη φυλακή για τον φόνο του «Άγγελου».

Ο Δημήτρης Γεωργαλάς ανακοίνωσε πως ο ήρωας που υποδύεται θα πεθάνει και ως εκ τούτου θα αποχωρήσει από τη σειρά.

«Τι καλή κατάληξη να έχει ο Κώστας; Έκανε το ένα λάθος μετά το άλλο. Δε θα μπορούσε να έχει καλή κατάληξη. Στεναχωρήθηκα όχι γιατί θα πεθάνει ο ρόλος, αλλά γιατί θα χάσω αυτήν την υπέροχη παρέα. Ήταν υπέροχα στα γυρίσματα. Θεωρώ πως ο ρόλος έκανε τον κύκλο του και με το παραπάνω. Νομίζω ότι είναι η ώρα για την κάθαρση του ρόλου», είπε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Η πιο δύσκολη σκηνή κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων ήταν οι ξυλοδαρμοί της τηλεοπτικής «Άσπας». «Ήταν σοκαριστικά δύσκολος ο πρώτος ξυλοδαρμός της Άσπας, και σαν δράση και σαν τεχνική. Στην πραγματικότητα δεν την άγγιξα καν, αλλά το κάναμε 200 πρόβες για να γίνει σωστά. Δεν είναι απαραίτητο να έχεις βιώσει κάτι για να το παίξεις. Ο ρόλος χτυπάει φλέβα. Ήταν κάθαρση για εμένα να τον παίξω».

Κλείνοντας, μίλησε και για την ενδοοικογενειακή βία που έχει βιώσει όταν ήταν ακόμα παιδί. «Υπήρχε περίπτωση ενδοοικογενειακής βίας στην οικογένειά μου, όταν ήμουν πολύ μικρός. Το ανακάλεσα. Μου δημιουργήθηκε φόβος. Μπορώ να το θυμάμαι πια και να μη με πονάει τόσο, αλλά έχει χαραχτεί πολύ βαθιά μέσα μου. Έχω κάνει ψυχανάλυση 10 χρόνια».

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares