Κατάμεστο το ΟΑΚΑ στη συναυλία του 50 Cent και του Κωνσταντίνου Αργυρού

Ποιοι πήγαν στη μεγάλη συναυλία

allyou.news

50.000 κόσμου κατέλυσαν το ΟΑΚΑ για τη συναυλία του 50 Cent και του Κωνσταντίνου Αργυρού, που έγινε την Κυριακή έπειτα από αναβολή μίας ημέρας.

Από νωρίς το απόγευμα, όταν άνοιξαν οι πόρτες, η προσέλευση ήταν μεγάλη με τους θεατές να γεμίζουν τις κερκίδες και τον αγωνιστικό χώρο.

Τη συναυλία άνοιξαν η Josephine, ο FY και οι Kings. Special guests ήταν ο Light και ο Rack, ενώ την παρουσίαση της μουσικής βραδιάς είχε αναλάβει ο YouTuber και Instagrammer, Αλέξανδρος Κοψιάλης.

Josephine

Josephine

Κατάμεστο το ΟΑΚΑ στη συναυλία του 50 Cent και του Κωνσταντίνου Αργυρού

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός βγήκε για πρώτη φορά στη σκηνή στις 20:30 και δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή του. Αφού ευχαρίστησε τον κόσμο για την αγάπη και τη στήριξη και έδωσε το σύνθημα για να αρχίσει το πάρτι, με τις μεγάλες επιτυχίες του.

Αργυρός ΟΑΚΑ

Κωνσταντίνος Αργυρός

Ο θρυλικός 50 Cent έβαλε τη μοναδική του σφραγίδα στη συναυλία, όπου εμφανίστηκε με full band και full programme, παρασύροντας τους πάντες με τη μουσική του για περισσότερο από μιάμιση ώρα, ενώ καλησπέρισε την Αθήνα και δήλωσε fan της Ελλάδας.

50 Cent

50 Cent

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο πρωτοπόρος καλλιτέχνης με τις διαδοχικές no1 επιτυχίες, εμφανίστηκε ξανά στο stage και ανέβασε τον παλμό στα ύψη, με τα τραγούδια και τις ερμηνείες του. Πυροτεχνήματα φώτισαν τον ουρανό, κάνοντας ακόμα πιο εντυπωσιακό το μουσικό υπερθέαμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή ήταν η πρώτη green συναυλία στην Ελλάδα, ενώ ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα δώσει μέρος από την αμοιβή του σε καμπάνια για την καταπολέμηση της υπογεννητικότητας στη χώρα μας.

FY

FY

ΟΑΚΑ: Ποιοι επώνυμοι έδωσαν το «παρών»

Δημήτρης Αλεξάνδρου - Ιωάννα Τούνη

Γιώργος Τσαλίκης-Κέλλυ Κελεκίδου-Δημήτρης Αλεξάνδρου-Ιωάννα Τούνη

Γιώργος Τσαλίκης-Κέλλυ Κελεκίδου-Δημήτρης Αλεξάνδρου-Ιωάννα Τούνη

Πέτρος Ιακωβίδης

Πέτρος Ιακωβίδης

Ανδρομάχη

Κατερίνα Λιόλιου

Κατερίνα Λιόλιου
 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares