Skip to main content

CELEBS

Tim Roth: Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο ο 25χρονος γιος του

Η συγκινητική ανάρτηση της οικογένειας του ηθοποιού



Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 25 ετών ο γιος του Tim Roth. Όπως ανακοίνωσε η οικογένειά του ο νεαρός Cormac έχασε τη μάχη με τον καρκίνο, δύο μήνες πριν συμπληρώσει το 26ο έτος της ζωής του.

Η οικογένεια του διάσημου Βρετανού ηθοποιού, ανακοίνωσε: «Χάσαμε το όμορφο αγόρι μας, τον Cormac μετά από μια γενναία μάχη με τον καρκίνο. Πέθανε ειρηνικά στην αγκαλιά της οικογένειάς του που τον αγαπούσε και τον λάτρευε. Πάλεψε με απίστευτη γενναιότητα τον τελευταίο χρόνο και διατήρησε την εξυπνάδα και το χιούμορ του μέχρι το τέλος».

Ο Tim Roth με τον γιο του, Cormac, στο Φεστιβάλ των Καννών το 2021

Ο Tim Roth με τον γιο του, Cormac, στο Φεστιβάλ των Καννών το 2021 /Φωτογραφία AP Images/Brynn Anderson

Στην ίδια ανακοίνωση πρόσθεσαν: «Όσο "άγριος" κι αν ήταν, ο Cormac ήταν επίσης η ενσάρκωση της καλοσύνης. Μια ευγενική ψυχή που έφερνε τόση ευτυχία και ελπίδα στους γύρω του. Η θλίψη μάς κατακλύζει, όπως και τα δάκρυα και το γέλιο, όταν σκεφτόμαστε αυτό το όμορφο αγόρι στα 25 χρόνια και 10 μήνες που τον γνωρίζαμε.Ένα ασυγκράτητο και χαρούμενο κι άγριο κι υπέροχο παιδί. Μόλις πρόσφατα έγινε άντρας. Τον αγαπάμε. Θα τον κουβαλάμε μαζί μας όπου κι αν πάμε».

Ο αδικοχαμένος γιος του Tim Roth ήταν μουσικός κι απόφοιτος του Bennington College στο Βερμόντ. «Ένας απίστευτα προικισμένος και εξαιρετικός μουσικός του οποίου το πάθος κι η αγάπη για τη μουσική ξεκινούσε από την εποχή που η κιθάρα του ήταν μεγαλύτερη από τον ίδιο», πρόσθεσε η οικογένειά του.

Ο Tim Roth έχει πρωταγωνιστήσει σε τεράστιες κινηματογραφικές επιτυχίες όπως το Reservoir Dogs και το Pulp Fiction

Ο Tim Roth έχει πρωταγωνιστήσει σε τεράστιες κινηματογραφικές επιτυχίες όπως το Reservoir Dogs και το Pulp Fiction /Φωτογραφία AP Images/Brynn Anderson

Σε ανάρτηση στο Instagram τον περασμένο Ιούλιο, ο νεαρός ανακοίνωσε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο γεννητικών κυττάρων τρίτου σταδίου τον Νοέμβριο του 2021. «Μου έχει στερήσει τη μισή ακοή, 27 κιλά βάρους, την αυτοπεποίθησή μου και θα συνεχίσει τη δολοφονική του πορεία μέχρι να καταφέρω να το σταματήσω με κάποιο τρόπο και να το σκοτώσω», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης με ένα βίντεο που τον δείχνει να παίζει κιθάρα. «Αλλά δεν έχει αφαιρέσει τη θέλησή μου να επιβιώσω ή την αγάπη μου για τη μουσική. Δε με έχει καταβάλει ακόμα. Αγάπη σε όλους σας παρακαλώ φροντίστε να κάνετε τα πράγματα που αγαπάτε. Η ζωή είναι σύντομη. Είναι χάος. Και ποτέ δεν ξέρεις πότε θα είσαι εσύ. Να είστε καλά και να πηγαίνετε στο γιατρό. Γ*** τον καρκίνο», είχε σχολιάσει.


 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Κέιτ Μίντλετον: Το πρώτο post μετά την ανακοίνωση πως πάσχει από καρκίνο

Φωτογράφισε τον πρίγκιπα Λούις που είχε γενέθλια

CELEBS

Ευρωεκλογές: Ο Μιχάλης Αεράκης απαντά τι θα γίνει με τον ρόλο στον Σασμό

Το κίνητρο για την υποψηφιότητά του και η στήριξη στον Παπανώτα

CELEBS

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Σικάτη με κόκκινο ζακετάκι και σατέν λευκή φούστα

Πού «τσάκωσε» ο φωτογραφικός φακός την παρουσιάστρια του Shopping Star;

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30