Skip to main content

CELEBS

Φώτης Σεργουλόπουλος: Τα σχόλια-φωτιά για την καταδίκη του Βασίλη Τσιάρτα

«Θέλω να πω στον κ. Τσιάρτα ότι βγαίνω δημοσίως και λέω για το παιδί μου»



Πριν από λίγα 24ωρα, ο Βασίλης Τσιάρτας καταδικάστηκε σε δέκα μήνες φυλάκιση με αναστολή και 5.000 ευρώ χρηματική ποινή για τρανσφοβική ανάρτηση που είχε κάνει το 2017 στα social media.

Ο Βασίλης Τσιάρτας στο  Youth Cup στο Αγρίνιο το 2021

Ο Βασίλης Τσιάρτας στο Youth Cup στο Αγρίνιο το 2021 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής είχε μηνυθεί από την πρόεδρο του Σωματείου Διεμφυλικών Μαρίνα Γαλανού, που έφυγε πέρυσι από τη ζωή, κι η υπόθεσή του εκδικάστηκε στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών.

Υπενθυμίζεται ότι ο Τσιάρτας το 2017, λίγο πριν την ψήφιση του νομοσχεδίου για τον επαναπροσδιορισμό της ταυτότητας φύλου είχε προχωρήσει σε ανάρτηση - δήλωση μέσω της οποίας διέγειρε αναγνώστες σε πράξεις μίσους και διακρίσεων. «Οι πρώτες αλλαγές φύλου να γίνουν στα παιδιά αυτών που ψήφισαν αυτό το αίσχος. Να δω με τι καμάρι θα κυκλοφορήσουν. Υ.Γ. Νομιμοποιήστε και τους παιδόφιλους να ολοκληρώσετε τα εγκλήματα», είχε σχολιάσει. Σε μια δεύτερη ανάρτηση του, λίγες ώρες αργότερα είχε σχολιάσει «Ο Θεός έπλασε τον Αδάμ και την Εύα».

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος κι ο σύντροφός έχουν αποκτήσει εδώ κι εννέα χρόνια τον γιο τους, Γιώργο

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος κι ο σύντροφός έχουν αποκτήσει εδώ κι εννέα χρόνια τον γιο τους, Γιώργο

Το θέμα συζητήθηκε την Παρασκευή στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν κι ο Φώτης Σεργουλόπουλος, αφού είπε αρχικά πως: «Έχω πάρα πολύ καλά νέα», ξεκίνησε να διαβάζει την ανάρτηση που είχε κάνει ο Βασίλης Τσιάρτας. Όταν διάβασε τη φράση «Με ξεπερνάει ότι θέλουν να έχουν παιδιά και να το να βγαίνουν δημόσια να το επιδεικνύουν», ο παρουσιαστής είπε κοιτώντας την κάμερα: «Θέλω να πω στον κ. Τσιάρτα ότι βγαίνω δημοσίως και λέω για το παιδί μου κι είμαι ένας ελεύθερος άνθρωπος, όπου θα μιλήσω για το παιδί μου όπου σταθώ κι όπου βρεθώ γιατί το αγαπάω κι έχω το δικαίωμα αυτό κι αν μου την πει μπορώ κι εγώ να καταφύγω στη Δικαιοσύνη».

«Οι απόψεις αυτές είναι ρατσιστικές και καταδικάζονται από τον νόμο» πρόσθεσε στη συνέχεια, με την Τζένη Μελιτά να συμφωνεί μαζί του.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.