Παντρεύεται ο Στέφανος Μιχαήλ; - «Θα έρθει και η πρόταση γάμου»

«Θέλω να κάνω οικογένεια με τη σύντροφό μου»

allyou.news

Για τα επαγγελματικά αλλά και τα προσωπικά του μίλησε ο Στέφανος Μιχαήλ στη νέα του συνέντευξη.

Ο ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστός από της συμμετοχή του στη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου «Τατουάζ» είπε χαρακτηριστικά πως με τον Γεωργίου αλλά και τον Κούλη Νικολάου έχουν αδελφικές σχέσεις και πως οι δρόμοι τους χώρισαν γιατί θέλησαν να κάνουν ένα… φρεσκάρισμά.

Ο κούκλος Κύπριος ηθοποιός που αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στην «Άγρια Γη» μίλησε για τη σύντροφό του αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν λόγω του ότι έχει μοιράσει τη ζωή του μεταξύ Κύπρου και Ελλάδας.

«Νιώθω λίγο ότι παραμελώ την κοπέλα μου γιατί δεν μπορώ να είμαι όλες τις ώρες και τις μέρες εκεί αλλά μαζί πήραμε την απόφαση να μοιράσω τη ζωή μου σε Κύπρο και Ελλάδα. Δεν το αποφάσισα μόνος μου. Με στηρίζει για το κοινό καλό. Θα κάνουμε υπομονή» είπε ο ηθοποιός και πρόσθεσε ότι η αγαπημένη του είναι ο άνθρωπός του και πως σύντομα θα δούμε και πρόταση γάμου! Οι δυο τους το έχουν συζητήσει, όπως εξήγησε.

στεφανος μιχαήλ

Να θυμίσουμε ότι ο Στέφανος Μιχαήλ είναι σε σχέση με τη Nάταλι Κάτερ εδώ και περισσότερο από έναν χρόνο. Η Νάταλι είναι χορεύτρια και πρώην σύντροφος του Δώρου Παναγίδη από το «Power of Love», με τον οποίο έχουν μάλιστα αποκτήσει μαζί και ένα πανέμορφο κοριτσάκι.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares