Μαρία Καβογιάννη: Με πλησίασαν γυναίκες μετά τη σκηνή ενδοοικογενειακής βίας

Η εξομολόγηση για την μητρότητα και το ελάττωμά της

allyou.news

Η Μαρία Καβογιάννη έχει υποδυθεί πολλούς και διαφορετικούς ρόλους, καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας της στον καλλιτεχνικό χώρο.

Φέτος, την απολαμβάνουμε στη νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Maestro».

Η τηλεοπτική «Μαρία» βιώνει την ενδοοικογενειακή βία και όπως εξομολογήθηκε η ίδια μετά από αυτή τη σκηνή υπήρξαν πολλές γυναίκες που την πλησίασαν ή της έστειλαν κάποιο μήνυμα.

«Επηρεάζομαι πολύ συναισθηματικά από τους ρόλους. Μετά πρέπει να πατήσεις ένα κουμπί για να μην υπάρχει αυτό μέσα σου. Στην σκηνή με την ενδοοικογενειακή βία στο «Maestro» έφερα βιώματα των γυναικών που το έχουν υποστεί όλο αυτό. Ο θόρυβος της αλυσίδας και ότι αυτό μπορεί να συμβαίνει στα αλήθεια σε κάνουν να νιώσεις αυτόν τον τεράστιο πόνο που νιώθουν αυτοί οι άνθρωποι», είπε αρχικά στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και πρόσθεσε: «Υπήρξαν γυναίκες που με πλησίασαν ή μου έγραψαν μετά από αυτή τη σκηνή και έμεινα άφωνη. Εύχομαι αυτές οι σκηνές που εμείς παριστάναμε ότι ζήσαμε τη βία να ήταν στην πραγματικότητα ψεύτικες, να μην το βιώνει κανείς».

Η ταλαντούχα ηθοποιός προτιμά να κρατά όσο μπορεί την προσωπική της ζωή, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, έχει μια κόρη την 26χρονη Αδελαΐδα (Αντέλλα) Δριτσώνα από τον γάμο της με τον γλύπτη Πέτρο Δριτσώνα.

Η Μαρία Καβογιάννη σε παλαιότερη δημόσια εμφάνιση με την κόρη της, Αντέλλα/ φωτογραφία NDP

Η Μαρία Καβογιάννη σε παλαιότερη δημόσια εμφάνιση με την κόρη της, Αντέλλα/ φωτογραφία NDP

Η κόρη της δεν έχει καμία σχέση με τη γλυπτική ή με την υποκριτική, αφού όπως είχε πει η διάσημη μαμά της σε παλαιότερη συνέντευξή της ασχολείται με την ψυχολογία.

«Προσπάθησα και προσπαθώ ακόμα να γίνω μία καλή μαμά. Κάνω πολλά λάθη ως μαμά, μεγάλωσα την κόρη μου ενστικτωδώς. Στην εφηβεία μου ήμουν αντιδραστική. Μετά την εφηβεία έγινα μία πάρα πολύ καλή κόρη. Ένιωθα ότι κάποιους ανθρώπους μπορεί να τους χάσω και αυτό με έκανε να τους αγαπήσω ακόμα περισσότερο», πρόσθεσε στο «Πάμε Δανάη».

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.



 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares