Skip to main content

CELEBS

Ο Κάνιε Γουέστ έδειχνε γυμνές φωτογραφίες και βίντεο της Κιμ Καρντάσιαν!

Ξεπέρασε κάθε όριο ο γνωστός ράπερ



Πρώην υπάλληλοι γνωστού αθλητικού label, με το οποίο διεκόπη η συνεργασία που είχε ο Κάνιε Γουέστ, αποκάλυψαν ότι ο ράπερ τούς έδειχνε γυμνές φωτογραφίες της Κιμ Καρντάσιαν, αλλά και πορνογραφικό υλικό.

Τα εν λόγω περιστατικά γνωστοποιήθηακν λεπτομερώς σε μια ανοιχτή επιστολή με τίτλο The Truth About Yeezy: A Call to Action for Adidas Leadership, την οποία έλαβε το περιοδικό Rolling Stone.

Κάνιε Γουέστ - Κιμ Καρντάσιαν: To λαμπερό ζευγάρι στο Vanity Fair Oscar Party το 2020

Κάνιε Γουέστ - Κιμ Καρντάσιαν: To λαμπερό ζευγάρι στο Vanity Fair Oscar Party το 2020 /Φωτογραφία AP Images/Evan Agostini

Η αποκαλυπτική δημοσίευση του Rolling Stone περιλαμβάνει την αποκάλυψη ενός συνεργάτη του ράπερ, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ο Κάνιε του έδειξε μια φωτογραφία της Κιμ και του είπε: «Η γυναίκα μου μόλις μου το έστειλε αυτό». Μάλιστα, ο πρώην συνεργάτης του είπε πως επρόκειτο για μια «πολύ αποκαλυπτική και προσωπική» φωτογραφία της Κιμ.

Ωστόσο, ακόμα ένας υπάλληλος ανέφερε πως ο Κάνιε Γουέστ τού έδειχνε απαγορεύμενα βίντεο με την τηλεπερσόνα, η οποία υπέβαλε την αίτηση διαζυγίου το 2021.

Ο Κάνιε Γουέστ κι η Κιμ Καρντάσιαν σε βραβεία το 2019

Ο Κάνιε Γουέστ κι η Κιμ Καρντάσιαν σε βραβεία το 2019 /Φωτογραφία AP Images/Evan Agostini

«Δε φοβόταν να δείξει εικόνες ή να μιλήσει για καταστάσεις που θα έπρεπε να κρατηθούν ιδιωτικές», αποκάλυψε ένας άλλος. «Είναι πορνό ταινία;» ρώτησε ένας, στον οποίο ο Γουέστ απάντησε: «Ναι». Μάλιστα, ο διάσημος μουσικός τον παρότρυνε να το παρακολουθήσει ολόκληρο παρά την άρνηση του υπαλλήλου.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.