Ο Κάνιε Γουέστ έδειχνε γυμνές φωτογραφίες και βίντεο της Κιμ Καρντάσιαν!

Ξεπέρασε κάθε όριο ο γνωστός ράπερ

allyou.news

Πρώην υπάλληλοι γνωστού αθλητικού label, με το οποίο διεκόπη η συνεργασία που είχε ο Κάνιε Γουέστ, αποκάλυψαν ότι ο ράπερ τούς έδειχνε γυμνές φωτογραφίες της Κιμ Καρντάσιαν, αλλά και πορνογραφικό υλικό.

Τα εν λόγω περιστατικά γνωστοποιήθηακν λεπτομερώς σε μια ανοιχτή επιστολή με τίτλο The Truth About Yeezy: A Call to Action for Adidas Leadership, την οποία έλαβε το περιοδικό Rolling Stone.

Κάνιε Γουέστ - Κιμ Καρντάσιαν: To λαμπερό ζευγάρι στο Vanity Fair Oscar Party το 2020

Κάνιε Γουέστ - Κιμ Καρντάσιαν: To λαμπερό ζευγάρι στο Vanity Fair Oscar Party το 2020 /Φωτογραφία AP Images/Evan Agostini

Η αποκαλυπτική δημοσίευση του Rolling Stone περιλαμβάνει την αποκάλυψη ενός συνεργάτη του ράπερ, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ο Κάνιε του έδειξε μια φωτογραφία της Κιμ και του είπε: «Η γυναίκα μου μόλις μου το έστειλε αυτό». Μάλιστα, ο πρώην συνεργάτης του είπε πως επρόκειτο για μια «πολύ αποκαλυπτική και προσωπική» φωτογραφία της Κιμ.

Ωστόσο, ακόμα ένας υπάλληλος ανέφερε πως ο Κάνιε Γουέστ τού έδειχνε απαγορεύμενα βίντεο με την τηλεπερσόνα, η οποία υπέβαλε την αίτηση διαζυγίου το 2021.

Ο Κάνιε Γουέστ κι η Κιμ Καρντάσιαν σε βραβεία το 2019

Ο Κάνιε Γουέστ κι η Κιμ Καρντάσιαν σε βραβεία το 2019 /Φωτογραφία AP Images/Evan Agostini

«Δε φοβόταν να δείξει εικόνες ή να μιλήσει για καταστάσεις που θα έπρεπε να κρατηθούν ιδιωτικές», αποκάλυψε ένας άλλος. «Είναι πορνό ταινία;» ρώτησε ένας, στον οποίο ο Γουέστ απάντησε: «Ναι». Μάλιστα, ο διάσημος μουσικός τον παρότρυνε να το παρακολουθήσει ολόκληρο παρά την άρνηση του υπαλλήλου.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares