Skip to main content

CELEBS

Ο άγνωστος γάμος του Θεοχάρη Ιωαννίδη και η επιθυμία του για ένα παιδί

«Η ζωή μου είναι καλά σεταρισμένη και ολοκληρωμένη», δήλωσε ο ηθοποιός



Συνέντευξη στην εκπομπή Πάμε Δανάη! έδωσε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης, όπου μίλησε για την ανανεωμένη εκπομπή του Night out, τον λόγο που τα παράτησε όλα κι έφυγε γιατην Αγγλία, αλλά και τον γάμο του που δε μάθαμε ποτέ!

«Είμαι πολύ καλά γιατί κάνω τα πράγματα που θέλω. Η ζωή μου είναι καλά σεταρισμένη κι ολοκληρωμένη. Πορεύομαι προς τα 40. Σηκώσαμε χειρόφρενο στο λεωφορείο του Night out και καταλήξαμε σε ένα πλατό το οποίο είναι μια ταράτσα με θέα την Αθήνα. Στο Night out θα παίξουμε πολλά παιχνίδια, όπως κάναμε και πέρυσι, ενώ θα κάνουμε και μια ωραία, αληθινή κουβέντα χωρίς επισημότητες», είπε αρχικά ο Θεοχάρης Ιωαννίδης.

Λίγο ηθοποιός, λίγο τραγουδιστής, λίγο παρουσιαστής... ο Θεοχάρης Ιωαννίδης τα έχει κάνει όλα στη ζωή του, μέχρι και γάμο! 

Λίγο ηθοποιός, λίγο τραγουδιστής, λίγο παρουσιαστής... ο Θεοχάρης Ιωαννίδης τα έχει κάνει όλα στη ζωή του, μέχρι και γάμο!

«Υπήρξε μια φορά το 2011 οπού ήθελα να τα παρατήσω όλα κι έφυγα για Αγγλία. Στην Αγγλία δούλεψα σε παραγωγή κι έκανα κι άλλες δουλειές, μέχρι και booker μοντέλων. Το 2017 ήθελα πάλι να ξεφύγω, γιατί με πλήγωσαν πράγματα που είχαν να κάνουν και με τη δουλειά. Κάποια πράγματα δεν πήγαν όπως ήθελα και θεώρησα ότι απέτυχα. Έκτοτε δεν έχω ξανανιώσει ότι θέλω να τα παρατήσω.

Έχω δουλέψει αυτό το κομμάτι στον χαρακτήρα μου, δηλαδή το να μην τα παρατάω και να επιμένω, γιατί από ένα σημείο και μετά οι άνθρωποι βαρέθηκαν να με βλέπουν να κάνω επανεκκίνηση. Τα κάνω όλα σκόνη κι αρχίζω από την αρχή», πρόσθεσε.

Σε άλλο σημείο της κουβέντας, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης αποκάλυψε: «Έχω κάνει αρραβώνα στο παρελθόν κι έχω παντρευτεί κιόλας! Ο γάμος ήταν για εμένα κάτι πολύπλοκο. Την δεδομένη στιγμή ήθελα να το κάνω και το έκανα. Θέλω πολύ να κάνω ένα παιδί, αλλά θέλω να εξαλείψω το να είναι για εγωιστικούς λογούς. Θα έκανα παιδί με έναν άνθρωπο που θα ήταν η βάση μου, αλλά θα μπορούσα να είμαι και το αερικό που έχω ανάγκη να είμαι».

Τις τελευταίες δύο σεζόν ο Θεοχάρης Ιωαννίδης παρουσιάζει το Night out στο Mega

Τις τελευταίες δύο σεζόν ο Θεοχάρης Ιωαννίδης παρουσιάζει το Night out στο Mega
 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

FASHION RADAR

Η Rihanna κλέβει τις εντυπώσεις με το statement look της σε oversized fit

Τι φόρεσε η αγαπημένη RiRi στην επίσημη παρουσίαση της Fenty x PUMA;

ASK THE EDITOR

6 fluid αντιηλιακά για εσένα που δεν αντέχεις τη λιπαρότητα στην επιδερμίδα σου

Με τα προϊόντα που υπάρχουν πλέον στην αγορά δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να παραλείψεις την πιο σημαντική ασπίδα για το δέρμα σου