Στόλισε η Αθηνά Οικονομάκου: Δημιούργησε μια γιορτινή cozy ατμόσφαιρα

Η φωτογραφία από το σαλόνι της

allyou.news

Ο χρόνος έχει αρχίσει να μετρά αντίστροφα για τα φετινά Χριστούγεννα. Πολλοί είναι οι celebrities που έχουν στολίσει τα σπίτια τους. Ανάμεσά τους και η Αθηνά Οικονομάκου έντυσε το σαλόνι της στα γιορτινά, δημιουργώντας μια υπέροχη, cozy ατμόσφαιρα.

Η ηθοποιός και influencer μένει σε ένα κομψό σπίτι με μεγάλο σαλόνι, μαζί με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο και τα δύο παιδιά τους, Μάξιμο και Σιέννα.

Όπως έχουμε δει κατά καιρούς μέσα από φωτογραφίες που έχει αναρτήσει στα social media στο σπίτι της πρωταγωνιστούν οι γήινες ζεστές αποχρώσεις, ένα μεγάλο coffee table και άνετοι καναπέδες γύρω του.

Το βράδυ της Τετάρτης (23/11), η Αθηνά Οικονομάκου επέστρεψε κουρασμένη από τις πρόβες της παράστασης «Η Τρελή του Σαγιό», που θα ανέβει από τα μέσα Δεκέμβρη στο Θέατρο Παλλάς και μοιράστηκε με τους followers της μια φωτογραφία με μια μεγάλη γιρλάντα με φωτάκια και λευκά και κόκκινα στολίδια.

«Πολύ κουρασμένη αλλά τελικά επέστρεψα στο σπίτι και σε αυτό», σχολίασε η ίδια.

Η φωτογραφία που ανέβασε η Αθηνά Οικονομάκου από το στολισμένο της σαλόνι

Η φωτογραφία που ανέβασε η Αθηνά Οικονομάκου από το στολισμένο της σαλόνι
 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.



 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares