CELEBS
Στόλισε η Αθηνά Οικονομάκου: Δημιούργησε μια γιορτινή cozy ατμόσφαιρα
Η φωτογραφία από το σαλόνι της
Ο χρόνος έχει αρχίσει να μετρά αντίστροφα για τα φετινά Χριστούγεννα. Πολλοί είναι οι celebrities που έχουν στολίσει τα σπίτια τους. Ανάμεσά τους και η Αθηνά Οικονομάκου έντυσε το σαλόνι της στα γιορτινά, δημιουργώντας μια υπέροχη, cozy ατμόσφαιρα.
Η ηθοποιός και influencer μένει σε ένα κομψό σπίτι με μεγάλο σαλόνι, μαζί με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο και τα δύο παιδιά τους, Μάξιμο και Σιέννα.
Όπως έχουμε δει κατά καιρούς μέσα από φωτογραφίες που έχει αναρτήσει στα social media στο σπίτι της πρωταγωνιστούν οι γήινες ζεστές αποχρώσεις, ένα μεγάλο coffee table και άνετοι καναπέδες γύρω του.
Το βράδυ της Τετάρτης (23/11), η Αθηνά Οικονομάκου επέστρεψε κουρασμένη από τις πρόβες της παράστασης «Η Τρελή του Σαγιό», που θα ανέβει από τα μέσα Δεκέμβρη στο Θέατρο Παλλάς και μοιράστηκε με τους followers της μια φωτογραφία με μια μεγάλη γιρλάντα με φωτάκια και λευκά και κόκκινα στολίδια.
«Πολύ κουρασμένη αλλά τελικά επέστρεψα στο σπίτι και σε αυτό», σχολίασε η ίδια.

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.
SELECTIONS
-
Το ιδιαίτερο fashion style της Kristen Bell που έχει γενέθλια -
Σικελία: Τρεις εναλλακτικές προτάσεις για ένα υπέροχο τριήμερο -
Billie Holiday: «Ποτέ δεν έβλαψα κανέναν εκτός από τον εαυτό μου» -
Γαλλικός κότσος: Το εμβληματικό χτένισμα που αναβιώνει το old-Hollywood-glamour είναι πιο επίκαιρο από ποτέ












