Skip to main content

CELEBS

Πρίγκιπας William - Kate Middleton: Τους γιούχαραν σε αγώνα των Σέλτικς

Η πρώτη τους περιοδεία ως Πρίγκιπας και Πριγκίπισσα της Ουαλίας



Δεν είχαν την αναμενόμενη αποδοχή κατά την άφιξή τους στο στάδιο TD Garden στη Βοστώνη ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton.

Το ζευγάρι που έκανε την πρώτη περιοδεία ως Πρίγκιπας και Πριγκίπισσα της Ουαλίας πήγε να απολαύσει έναν αγώνα NBA των Σέλτικς.

Φωτογραφία: AP Photo/Charles Krupa

Κατά τη διάρκεια του αγώνα η γιγαντοοθόνη έδειξε το πριγκιπικό ζεύγος για να τους τιμήσει ενώ υπήρχαν ενημερώσεις για την τελετή των Earthshot Prize.

Εκεί, ο κόσμος ξέσπασε και άρχισε να φωνάζει «ΗΠΑ! ΗΠΑ»!, ενώ σχεδόν μαζί ακούστηκε και το… περίφημο «Ουυυυυυ»!

Φωτογραφία: AP Photo/Charles Krupa

Φωτογραφία: Brian Snyder/Pool Photo via AP

Φωτογραφία: Brian Snyder/Pool Photo via AP

Το ζευγάρι έδειξε ατάραχο, με τον William να παρακολουθεί με ενδιαφέρον τον αγώνα και την Kate να χαμογελά διαρκώς ενώ μιλούσαν τόσο με τον παλιό παίκτη των Celtics Thomas Sanders, όσο και με τους ιδιοκτήτες των δύο ομάδων και τις συζύγους τους.

Αιτία των αποδοκιμασιών ήταν η στάση του παλατιού γενικότερα σε θέματα ρατσισμού, αλλά και συγκεκριμένα ένα επεισόδιο που έγινε σε δεξίωση που είχε οργανώσει η σύζυγος του βασιλιά Καρόλου, Καμίλα, στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ την Τρίτη με θέμα την καταπολέμηση της βίας κατά των γυναικών.

Συγκεκριμένα, οι ρατσιστικές δηλώσεις της νονάς του William, η οποία έθεσε επίμονες ερωτήσεις για την «καταγωγή» μιας μαύρης ακτιβίστριας στη δεξίωση.

Παρόλα αυτά, ο William και η Kate που στο τέλος του αγώνα γνώρισαν τους παίκτες και συνομίλησαν μαζί τους, μοιράστηκαν στα social media φωτογραφίες από την πρώτη μέρα της επίσκεψής τους στην Αμερική.


 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.