Skip to main content

CELEBS

Εύα Καϊλή: Όταν μιλούσε για τους γονείς και την αδελφή της - Φωτογραφίες

Η συνέντευξη που είχε δώσει στη Ζήνα Κουτσελίνη το 2019



Η Εύα Καϊλή βρίσκεται τις τελευταίες μέρες κρατούμενη και έχει μεταφερθεί στις γυναικείες φυλακές υψίστης ασφαλείας Σαιν Ζιλ. Η αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ερευνάται για μεγάλη υπόθεση διαφθοράς από αξιωματούχους του Κατάρ. Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι αυτές της διαφθοράς, του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος και της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση.

Τα τελευταία χρόνια η Εύα Καϊλή ζούσε μόνιμα στις Βρυξέλλες με τον σύντροφό της, Φραντσέσκο Τζόρτζι, και την ενάμιση έτους κόρη τους, Αριάδνη.

 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Francesco Giorgi (@fragiorgi13)

Στην Ελλάδα ερχόταν για διακοπές και για να δει την οικογένειά της, τον πατέρα της, Αλέξανδρο, τη μητέρα της και την αδελφή της, Μανταλένα.

O πατέρας της Εύας Καϊλή με τις κόρες του

Το 2019 η πρώην Ευρωβουλευτής είχε δώσει συνέντευξη στη Ζήνα Κουτσελίνη και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και είχε μιλήσει για την οικογένειά της. Τότε τίποτα δεν προμήνυε τις ραγδαίες αλλαγές στη ζωή της.

«Η μαμά έχει πιο καλλιτεχνική φύση, είναι και συγγραφέας, γράφει ποίηση, θέατρο. Ο πατέρας μου είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανολόγος, έχει πιο μαθηματική σκέψη, οπότε ο συνδυασμός νομίζω με βοήθησε. Γιατί και εγώ Αρχιτεκτονική σπούδασα αρχικά, μετά πήγα στο Εργαστήρι Δημοσιογραφίας γιατί θεωρούσα ότι θα μου ασκηθεί κριτική και γι’ αυτό».

Η Εύα Καϊλή με την αδελφή της και τη μητέρα της

Τότε η Ζήνα Κουτσελίνη την είχε ρωτήσει αν γνωρίζει τι θα κάνει μετά. Κι εκείνη απάντησε: «Ξέρω σίγουρα ότι θέλω να γίνω καλύτερη, γιατί μετά ότι κι αν κάνω, θα το κάνω πιο σωστά. Δε σκέφτομαι τον εαυτό μου για πάντα στην πολιτική. Άρα δε θέλω να είμαι για πάντα σε κάτι. Δε θέλω να συνταξιοδοτηθώ, κάνοντας ένα πράγμα που το βλέπω και δεν μου αρέσει!».

Για την αδελφή της, Μανταλένα, η οποία είναι μικρότερή της, τότε είχε δηλώσει: «Η αδυναμία μου! Είναι πιο γλυκιά από μένα, είναι πιο ώριμη, πιο ήρεμη. Εγώ βγήκα έτσι πιο… στα βαθιά! Τα κάνει όλα με μία ηρεμία!».

Η Εύα Καϊλή τότε είχε ήδη σχέση με τον Φραντσέσκο Τζόρτζι με τον οποίο σήμερα έχουν αποκτήσει μία κόρη ενάμιση έτους, την Αριάδνη.

Μάλιστα, τότε δήλωνε για τον γάμο: «Τον έχω σκεφτεί απλά με μεγάλωσαν να είμαι τόσο ανεξάρτητη οι γονείς μου και να έχω αυτή τη βάση της οικογένειας, που δεν αισθάνθηκα ότι μου λείπει κάτι ή ότι έπρεπε να βιαστώ να κάνω τη δική μου οικογένεια! Και μπήκα σε έναν χώρο που σου «τρώει» την ενέργεια πολύ γρήγορα και δεν καταλαβαίνεις πώς περνάει ο καιρός. Μόνο για ένα παιδί θα έκαναν έναν γάμο. Αλλά να παντρευτώ για να παντρευτώ ή να ονειρευτώ τον γάμο μου δεν το έχω σκεφτεί. Πάντα σκεφτόμουν το παιδί πρώτα!

Όταν τη ρώτησε η Ζήνα Κουτσελίνη ποιο πιστεύει ότι ήταν το μεγαλύτερό της λάθος έως τότε στις σχέσεις της με τους συντρόφους της, εκείνη είχε απαντήσει: «Νόμιζα ότι μπορούσα να αλλάξω τον άλλον και τον κόσμο γενικότερα!».

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Το μήνυμα στην Μαρία Καβογιάννη πριν την πρεμιέρα του Maestro

Θέλει να δουν μαζί την πρεμιέρα του 2ου κύκλου της σειράς

CELEBS

Γιούλικα Σκαφίδα: Δεν είμαι μονογονεϊκή οικογένεια, απλά δεν έχω παντρευτεί

«Είμαι εδώ για να απαντήσω στον γιο μου σε όλα με θάρρος και αλήθεια»

Προτεινόμενα

CELEBS

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Το μήνυμα στην Μαρία Καβογιάννη πριν την πρεμιέρα του Maestro

Θέλει να δουν μαζί την πρεμιέρα του 2ου κύκλου της σειράς

DO IT YOURSELF

Πώς να διαλέξεις και να φροντίσεις το αθλητικό σου σουτιέν

Run baby run, αλλά με τη σωστή υποστήριξη!

CELEBS

Γιούλικα Σκαφίδα: Δεν είμαι μονογονεϊκή οικογένεια, απλά δεν έχω παντρευτεί

«Είμαι εδώ για να απαντήσω στον γιο μου σε όλα με θάρρος και αλήθεια»