Skip to main content

CELEBS

Αθηνά Οικονομάκου: Ο εφιάλτης που την οδήγησε στην ψυχοθεραπεία

«Απορώ πώς άντεξα, τους έλεγα ότι θα πεθάνω και γελούσαν» είπε στη Μενεγάκη



Μετά από αρκετά χρόνια η Αθηνά Οικονομάκου επιστρέφει στο θέατρο, αποκαλύπτοντας τον λόγο που τόσο καιρό απείχε από αυτό.

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη τη Δευτέρα, η γνωστή ηθοποιός και influencer μίλησε αρχικά για τη θεατρική παράσταση Η τρελή του Σαγιό, στο θέατρο Παλλάς και πώς της έγινε η πρόταση.

«Μπήκα δυναμικά και με ωραία διάθεση. Υποδύομαι μια λαντζέρισσα, ένα ευαίσθητο πλάσμα, ρομαντική ψυχή. Τη βλέπουμε να ερωτεύεται, αλλά για να ζήσει χρησιμοποιεί άλλους τρόπους. Είναι ένα σύγχρονο έργο με πολλά μηνύματα», είπε αρχικά.

H Aθηνά Οικονομάκου παίζει σε θεατρική παράσταση μετά από πολλά χρόνια

H Aθηνά Οικονομάκου παίζει σε θεατρική παράσταση μετά από πολλά χρόνια

Όπως αποκάλυψε στη συνέχεια: «Είχα πάθει φοβία ότι θα πάθω κρίση πανικού. Θεωρούσα κάθε κλάσμα του δευτερολέπτου ότι κάτι μπορεί να μου συμβεί. Πώς άντεξα απορώ. Έλεγα στους συνεργάτες μου “θα πεθάνω, δεν είμαι καλά” και γελούσαν. Στη σκηνή δε φαινόταν αυτό, ήταν εσωτερικό, ήμουν με κρύο ιδρώτα.

Είναι εφιάλτης! Ήταν ο λόγος κι η αφορμή που με οδήγησε στην ψυχοθεραπεία. Δεν μπορούσα να διαχειριστώ και να αντιμετωπίσω την πραγματικότητά μου, ήταν η ώρα να πάω σε ειδικό. Δεν είχα ιδέα πώς να το διαχειριστώ. Έφτασα στο σημείο να πω "δεν την παλεύω άλλο". Δεν είχε λογική αυτό, δεν μπορούσα να εξηγήσω τι νιώθω».

Η Αθηνά Οικονομάκου μίλησε και για τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο

Η Αθηνά Οικονομάκου μίλησε και για τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο

Για τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο, η Αθηνά Οικονομάκου είπε χαρακτηριστικά: «Ισορροπήσαμε, είμαστε πολύ διαφορετικοί με τον Φίλιππο. Βλέπω όλο και πιο ξεκάθαρα πόσο διαφορετικοί είμαστε κι είμαστε καλά με αυτό. Αγαπάμε ο ένας τον άλλον, στηριζόμαστε, υποχωρούμε. Είναι η διάθεση κι όταν αυτή είναι μεγάλη, πάει καλά. Το παλεύουμε κι οι δύο πολλοί. Οι κρίσεις μάς ένωσαν και μας έδεσαν ακόμη περισσότερο. Δεν είμαι μαμά σούπερ ήρωας, ούτε σούπερ μαμά. Αποδέχομαι τα λάθη μου και τα ευάλωτα σημεία μου και τα στηρίζω κιόλας και μου αρέσει που είμαι έτσι».

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός