Δούκισσα Νομικού: Βάφτισε μυστικά τα παιδιά της, Σάββα & Αναστασία

«Το κάναμε πολύ-πολύ μεταξύ μας», δήλωσε η παρουσιάστρια

allyou.news

Στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε η Δούκισσα Νομικού, όπου ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε στη βάφτιση των παιδιών της. αλλά και την αποχώρησή της από Το Πρωινό.

Η γνωστή παρουσιάστρια και μοντέλο κι ο επιχειρηματίας Δημήτρης Θεοδωρίδης, έχουν αποκτήσει δυο παιδιά κρατώντας τη ζωή τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Δούκισσα Νομικού θα συνεχίσει να απέχει από τις μικρές μας οθόνες

Η Δούκισσα Νομικού θα συνεχίσει να απέχει από τις μικρές μας οθόνες

Το πρωί της Τρίτης, η Δούκισσα Νομικού αποκάλυψε ότι έχει βαφτίσει τα παιδιά της από το καλοκαίρι, απλώς προτίμησε να μη δημοσιοποιήσει το γεγονός στα media. «Το κάναμε πολύ-πολύ μεταξύ μας, επομένως δε διέρρευσε κάτι. Με ρωτούσαν συνέχεια και στο τελευταίο Q&A που έκανα, για να σταματήσουν να με ρωτάνε...», αποκάλυψε.

Στη συνέχεια μίλησει και για τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα, αλλά και την πολυσυζητημένη αποχώρησή της από την πρωινή εκπομπή του AΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα. «Σίγουρα για να αποχωρήσω, με ξέρετε όλα αυτά τα χρόνια, πάει να πει πως κάτι έγινε που με στεναχώρησε πάρα πολύ... Ωστόσο, όλα καλά. Δε θα ήθελα να σχολιάσω κάτι παραπάνω. Το αφήνω πίσω και συνεχίζω», δήλωσε.

Εδώ και λίγα χρόνια η Δούκισσα Νομικού είναι μια ευτυχισμένη μαμά!

Εδώ και λίγα χρόνια η Δούκισσα Νομικού είναι μια ευτυχισμένη μαμά! /Φωτογραφία Instagram

Για το αν θα επιστρέψει στην τηλεόραση, η Δούκισσα Νομικού ανέφερε με χαμόγελο: «Δεν το έχω καθόλου στο μυαλό μου ακόμα. Τηλεοπτικά δεν ανήκω κάπου, αν αυτό με ρωτάτε. Δε θα ήθελα να επιστρέψω τηλεοπτικά, τουλάχιστον όχι άμεσα. Έχω άλλα σχέδια στο μυαλό μου».

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares