Skip to main content

CELEBS

Εύα Καϊλή: Ταξίδια στο εξωτερικό, κοσμικά πάρτι και επώνυμες φιλίες

Από τον «παράδεισο» στην κόλαση των φυλακών του Χάρεν για το QatarGate



Η Εύα Καϊλή έχει μεταφερθεί στις φυλακές του Χάρεν στις Βρυξέλλες, καθώς εις βάρος της διενεργείται έρευνα για μεγάλη υπόθεση διαφθοράς από αξιωματούχους του Κατάρ.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει η αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, είναι αυτές της διαφθοράς,του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος και της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις του, οι πρόεδροι των πολιτικών κομμάτων στο Ευρωκοινοβούλιο αποφάσισαν ομόφωνα την καθαίρεσή της από τη θέση της αντιπροέδρου και την παύση από όλα τα καθήκοντά της. Η ίδια αρνείται τις χρηματίστηκε από το Κατάρ και δηλώνει αθώα, μέσω του δικηγόρου της.

Η ζωή της Εύας Καϊλή πριν τη φυλακή

Μέχρι να συλληφθούν από τις βελγικές αρχές για την υπόθεση QatarGate, η Ευα Καϊλή μαζί με τον σύντροφό της Φραντσέσκο Τζόρτζι και την κορούλα τους Αριάδνη, πηγαινοέρχονταν καθε εβδομάδα Βρυξέλλες - Ελλαδα.

Ψώνια, βόλτες, εκδηλώσεις και φωτογραφίσεις ήταν στο καθημερινό πρόγραμμα του ζευγαριού. Η πολιτικός αγαπά τις πολυτελείς τσάντες μεγάλων οίκων μόδας και τα κινητά τελευταίας τεχνολογίας.

«Έχει ειπωθεί κάτι για σενα που να σε έχει προσβάλει και να έχεις θυμώσει πολύ;», την είχε ρωτήσει πριν από χρόνια ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην εκπομπή «The 2Night Show» με την ίδια να απαντά αφοπλιστικά «Ναι, ειδικά όταν ακουμπάνε την οικογένειά μου, βγαίνω να απαντήσω και προσπαθώ να το σταματήσω. Πολλά ψέματα έχουν ειπωθεί για μένα. Κάποια στιγμή είχαν γράψει ότι διόρισα σε ένα νοσοκομείο τον μπαμπά μου. Ο πατέρας μου ειναι μηχανικός, έχει τη δουλειά του. Θα έλεγα οτι η οικογένειά μου πληρωνει τις επιλογές μου».

Εύα Καϊλή: Τα χρήματα, η δόξα και η ντόλτσε βίτα σε Ελλάδα και εξωτερικό

Πριν από πέντε χρόνια μπήκε στη ζωή της, ο πατέρας του παιδιού της, ο ιταλός λομπίστας, Φραντσέσκο Τζόρτζι και από εκείνη τη στιγμή άρχισαν τα αλλεπάλληλα ταξίδια στο εξωτερικό, οι βόλτες με πολυτελή οχήματα, καθώς και η ενασχόλησή της με το σκι και την ιστιοπλοΐα.

Η Εύα Καϊλή για ψώνια με τον σύντροφό της Φραντσέσκο Τζόρτζι, σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων - Φωτογραφία NDP

Η Εύα Καϊλή για ψώνια με τον σύντροφό της Φραντσέσκο Τζόρτζι, σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων - Φωτογραφία NDP

«Λατρεύει την ιστιοπλοΐα και τα ελληνικά νησιά ο σύντροφός μου. Του άρεσε πολύ η ιδέα να ζήσουμε εδώ. Είναι αρκετά πολιτικοποιημένος και εργάζεται στο ευρωκοινοβούλιο», είχε δηλώσει παλαιότερα στο MEGA, η πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Aπό τις διακοπές που έκανε μέχρι τα φοιτητικά της χρονια σε Χαλκιδική και Αλεξάνδρεια Ημαθιάς, η κατηγορούμενη ευρωβουλευτής ξεκίνησε τα ταξίδια σε Βραζιλία, Τουρκία, Αγγλία, Ρωσία και Ολλανδία.

H Εύα ή Ευδοξία Καϊλή, όπως ειναι ολόκληρο το όνομά της, κέρδισε πολλά απο πολύ νωρίς. Από το 2002 που εκλέχτηκε δημοτική σύμβουλος στη Θεσσαλονίκη, συναντούσε παντού ανοιχτές πόρτες. Πρώτο τραπέζι στα μπουζούκια, δώρα αξίας, αμέτρητα εξώφυλλα, αλλά και ευκαιρίες για καριέρα στην τηλεόραση και την κεντρική πολιτική σκηνή. Μέχρι να βρει τον δικό της πρίγκιπα και να κατασταλάξει στην προσωπική της ζωή, δεχόταν «βροχή» τις προτάσεις γάμου. «Είχα μανιακούς θαυμαστές, μου έκαναν πολλές προτάσεις γάμου ακόμη και στα social media», είχε εξομολογηθεί στο «Timeline».

Παλιότερη φωτογραφία της Εύας Καϊλή με τη Ναταλία Γερμανού από το πάρτι του Θέμη Γεωργαντά σε γνωστό νυχτερινό κέντρο - Φωτογραφία NDP

H Εύα Καϊλή στην επίσημη πρεμιέρα της ταίνιας «Αν» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη με τη Σίσσυ Χρηστίδου το 2012 - Φωτογραφία NDP

H Εύα Καϊλή στην επίσημη πρεμιέρα της ταίνιας «Αν» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη με τη Σίσσυ Χρηστίδου το 2012 - Φωτογραφία NDP

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με την Εύα Καϊλή σε παλιότερη εμφάνισή τους στα μπουζούκια - Φωτογραφία NDP

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με την Εύα Καϊλή σε παλιότερη εμφάνισή τους στα μπουζούκια - Φωτογραφία NDP

Αν ρίξει μια ματιά κανείς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της κόρης του ηλεκτρολόγου μηχανικού και της συγγραφέως, μέχρι και πριν τη σύλληψή της για το σκάνδαλο διαφθοράς στις Βρυξέλλες, ήταν σαν να έκανε ενα... ταξίδι στον κόσμο. Η Εύα Καϊλή λατρεύει τα Χριστούγεννα στη Νέα Υόρκη και τα καλοκαίρια στη Μύκονο, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους σχετικά στιγμιότυπα.


 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Νικόλαος - Τατιάνα: Έχουν χωρίσει εδώ και καιρό - Σε νέες σχέσεις και οι δύο

Ο γάμος του Νικόλαου και της Τατιάνας Μπλάτνικ διήρκησε 14 χρόνια

CELEBS

Σκοτ Ντίσικ: Κραυγή βοήθειας μετά τη δραματική απώλεια κιλών με Ozempic

Το σκεύασμα που κάνει θραύση μεταξύ των celebrities

CELEBS

Πέθανε διάσημη TikToker – Ήταν μόλις 29 ετών

Ήταν πρωταγωνίστρια στη σειρά Club Rat

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ