Ζέτα Μακρυπούλια: «Έχω ακούσει πολύ χοντρές φήμες για μένα»

Πιστεύει ότι ο κόσμος ξέρει που αρχίζει το παραμύθι...
Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Η Ζέτα Μακρυπούλια σε συνέντευξή της επισήμανε ότι, σε αντίθεση με το παρελθόν, πλέον δεν την αγγίζουν όσα λέγονται γι΄αυτήν αν και επισήμανε ότι έχει ακούσει για το πρόσωπό της αναληθείς φήμες που ξεπέρασαν τα όρια.
 
«Παλιά όντως μ' επηρέαζαν πολύ, αλλά πια έχω κάνει τόση προσωπική δουλειά μέσα μου που δεν αφήνω τίποτα να με αγγίξει. Έχω μάθει καλύτερα τους ανθρώπους και δε με απασχολεί πια το τι γράφεται κι ακούγεται για μένα. Μέσα στα 23 χρόνια που είμαι σε αυτόν τον χώρο έμαθα πώς να τα διαχειρίζομαι όλα αυτά. 
 
Από ένα σημείο και μετά μαθαίνεις να ζεις με τις φήμες που συνοδεύουν τ' όνομά σου. Όλα αυτά τα χρόνια έχω ακούσει πολύ χοντρές φήμες για μένα. Και συνήθως οι φήμες που διαδίδονται είναι πολύ πιο άσχημες και ψεύτικες από τα κείμενα που έχει κάποιος τα κότσια να γράψει για σένα. Τι να κάνω; Με ποιον να τα βάλω; 
 
Οι άνθρωποι που με γνωρίζουν ξέρουν πολύ καλά ποια είμαι και τι είμαι. Επίσης, ο κόσμος, που μπορεί να παρακολουθεί αυτές τις φήμες, από ένστικτο ξέρει πού σταματάει η αλήθεια και πού αρχίζει το παραμύθι. Εμένα με νοιάζει να ζήσω τη δική μου ζωή, όχι τη ζωή που κάποιοι άλλοι θέλουν να ζήσω», ανέφερε χαρακτηριστικά στο περιοδικό GLOW η ηθοποιός-παρουσιάστρια. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares