Μαίρη Συνατσάκη: Η εξομολόγηση για τη θλίψη που νιώθει μετά τη γέννηση της κόρης

«Μου συνέβη αυτή η θλίψη όταν γυρίσαμε στο σπίτι»

allyou.news

Για τις πρώτες ημέρες στο σπίτι μετά τον ερχομό της κόρης της μίλησε η Μαίρη Συνατσάκη.

Η παρουσιάστρια και Infuencer αποφάσισε να μιλήσει για τις πρώτες δύσκολες μέρες που πέρασε στο σπίτι με το μωρό, ύστερα από αρκετά μηνύματα που έλαβε από εγκυμονούσες αλλά και νέες μαμάδες σχετικά με τις «Baby Blues» μέρες που βίωσε γυρνώντας από το μαιευτήριο.

«Θεωρούσα ότι οι ορμόνες μου ήταν τέλεια. Μου συνέβη όμως αυτή η θλίψη όταν γυρίσαμε στο σπίτι από το μαιευτήριο. Ήταν η επιστροφή στο συνηθισμένο μας περιβάλλον σε μία όχι συνηθισμένη συνθήκη. Είναι περίεργες αυτές οι αλλαγές, βάλε και τις ορμόνες μέσα. Εξαιτίας των δικών μου θεμάτων ψυχικής υγείας και των διαταραχών με το άγχος και των κρίσεων πανικού, ήταν πάντα οι κεραίες μου πολύ ανοιχτές με αυτό και είχα ενημερώσει το περιβάλλον μου», ανέφερε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Θέλω να ξέρετε, θέλω να με παρακολουθείτε μετά την εγκυμοσύνη. Είχα πει και στον ψυχολόγο μου μη μου συμβεί καμιά επιλόχειος -που αν συμβεί, θα το αντιμετωπίζαμε δεν με φοβίζει- απλά ήθελα να υπάρχει ένα σχέδιο δράσης. Δεν είναι επιλόχειος τα baby blues. Αν κρατήσει το συναίσθημα αυτό της θλίψης περισσότερο από δύο εβδομάδες, τότε είναι καλό να μιλήσετε με έναν ειδικό ψυχικής υγείας»

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares