Skip to main content

CELEBS

Madonna: Η βασίλισσα της ποπ συνεχίζει να μας κουφαίνει!

Τι είπε πάλι το στόμα της;



 

Mετά τη θεαματική της τούμπα στα Brit Awards, η Μadonna εμφανίστηκε στο διάσημο τηλεοπτικό show του Jonathan Ross το οποίο θα μεταδοθεί στις 14 Μαρτίου στην τηλεόραση  και σε σχετική ερώτηση απάντησε ότι θα επέτρεπε στα παιδιά της να πάρουν ναρκωτικά, αλλά με μέτρο!

Η 56χρονη τραγουδίστρια μίλησε και για το απίστευτο πέσιμο στα Brit Awards, λέγοντας πως δεν ήταν στημένο όπως ισχυρίστηκαν πολλά μέσα ενημέρωσης. 

"Τελικά έκανα ένα show τρόμου" είπε η Madonna. "Δεν ήταν στημένο. Και δεν χτύπησα την πλάτη μου, χτύπησα  το κεφάλι μου. Ξέρω να πέφτω. Έχω πέσει πολλές φορές από το άλογό μου".

Στο θέμα των ναρκωτικών η Maddona έχει αναφερθεί και σε άλλες συνεντεύξεις της. Έχει πει ότι έχει κάνει χρήση αλλά δεν τα συνέχισε και σόκαρε τον παρουσιαστή λέγοντας ότι θα επέτρεπε στα παιδιά της να κάνουν χρήση ναρκωτικών αλλά με... μέτρο!

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Madonna: Φινάλε για την Celebration tour με πάνω από 1,5 εκ. θεατές

Έσπασε όλα τα ρεκόρ η συναυλία της "βασίλισσας" της ποπ στη Βραζιλία

CELEBS

Κατερίνα Καραβάτου: Πάσχα στην εξοχή με τα παιδιά της

Το φωτογραφικό άλμπουμ από την απόδρασή τους

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 8 Μαΐου

Δώστε προτεραιότητα στην κάλυψη των ουσιαστικών σας αναγκών και μη φορτίζεστε συναισθηματικά

ΣΧΕΣΕΙΣ

Μια κρύο μια ζέστη; Να γιατί ήρθε η ώρα να διαγράψεις τον αριθμό του

Αν εκείνος δεν ξέρει τι θέλει από σένα, κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και δείξε ότι εσύ ξέρεις και μην αφήσεις κανέναν να παίζει μαζί σου

BLOGS

10 απίθανα στοιχεία για τη σειρά «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ»

Πολλοί πιστοί στις εκκλησίες προσεύχονταν στις φωτογραφίες του τηλεοπτικού Ιησού, Robert Powell, μαζί με άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία και trivia γύρω από τη θρυλική σειρά του Franco Zeffirelli. Γράφει ο Μάνος Νομικός