Madonna: Η βασίλισσα της ποπ συνεχίζει να μας κουφαίνει!

Τι είπε πάλι το στόμα της;

Αναστασία Τουρούτογλου

 

Mετά τη θεαματική της τούμπα στα Brit Awards, η Μadonna εμφανίστηκε στο διάσημο τηλεοπτικό show του Jonathan Ross το οποίο θα μεταδοθεί στις 14 Μαρτίου στην τηλεόραση  και σε σχετική ερώτηση απάντησε ότι θα επέτρεπε στα παιδιά της να πάρουν ναρκωτικά, αλλά με μέτρο!

Η 56χρονη τραγουδίστρια μίλησε και για το απίστευτο πέσιμο στα Brit Awards, λέγοντας πως δεν ήταν στημένο όπως ισχυρίστηκαν πολλά μέσα ενημέρωσης. 

"Τελικά έκανα ένα show τρόμου" είπε η Madonna. "Δεν ήταν στημένο. Και δεν χτύπησα την πλάτη μου, χτύπησα  το κεφάλι μου. Ξέρω να πέφτω. Έχω πέσει πολλές φορές από το άλογό μου".

Στο θέμα των ναρκωτικών η Maddona έχει αναφερθεί και σε άλλες συνεντεύξεις της. Έχει πει ότι έχει κάνει χρήση αλλά δεν τα συνέχισε και σόκαρε τον παρουσιαστή λέγοντας ότι θα επέτρεπε στα παιδιά της να κάνουν χρήση ναρκωτικών αλλά με... μέτρο!

 

 

 

 

 



 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares