Skip to main content

CELEBS

Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Αντίο Τζίτζι! Αυτή είναι η νέα του σύντροφος, 23χρονη καλλονή

O ηθοποιός εμφανίστηκε με τη νεαρή καλλονή



Ο Λεονάρντο ντι Κάπριο φαίνεται πως είναι ξανά in love με νέα αιθέρια ύπαρξη, αρκετά χρόνια μικρότερή του. Ο star του Hollywood εμφανίσθηκε σε κοινή έξοδο με μια 23χρονη καλλονή, πυροδοτώντας τις φήμες του χωρισμού του με την Τζίτζι Χαντίντ!

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, ο οποίος έχει δημιουργήσει τη φήμη ότι δε βγαίνει ποτέ με γυναίκες άνω των 25 ετών τα τελευταία χρόνια, εθεάθη να μπαίνει σε ένα αυτοκίνητο με τη Βικτόρια, η οποία είναι κόρη του ηθοποιού Λορέντζο Λάμας και γεννήθηκε δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία της εμβληματικής ταινίας «Ο Τιτανικός» με τον Ντι Κάπριο το 1997.

Οι δύο τους, είχαν επισκεφθεί τη λέσχη “The Birds Street Club”, σύμφωνα με το ρεπορτάζ. Φρόντισαν να μην αποχωρήσουν μαζί αλλά μετά επιβιβάστηκαν στο ίδιο όχημα με φωτογραφικά καρέ να αποτυπώνουν τον Λεονάρντο να γελά και να κάνει αστεία μέσα στο αυτοκίνητο.

Παρά τις φήμες για ειδύλλιο που φουντώνουν μετά την έξοδο του Λεονάρντο Ντι Κάπριο και της Βικτόρια Λάμας, πηγές είπαν στην Page Six ότι το ζευγάρι «δεν βγαίνει ραντεβού». Αν και οι δυό τους βγήκαν μαζί, φαίνεται να απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου.

https://www.instagram.com/p/Cj1Ay7mSXQ5/

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα